ISOFÓRUM csoportlátogatás a Paksi Atomerőműben
2016. július 12-én az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. már nem először látta vendégül az ISO 9000 Fórum Egyesületnek a programra jelentkező tagjait, a tagok képviselőit, közel 40 főt.
 
A program exkluzivitását az adta, hogy – az egyébként bárki érdeklődő számára megtekinthető – látogatóközpont nevezetességein kívül a résztvevők előadáson ismerkedhettek meg az erőmű minőségügyi szervezetével, munkájával, ami az atomerőmű tevékenységéből adódóan is különleges, illetve szigorú kísérő felügyelettel üzemi látogatáson is részt vettek a meghívottak. A szakmailag kompetens előadással kísért látogatás a laikus érdeklődők számára is érthetően és érdekesen gazdagította a vendégek tájékozottságát, a műszaki, energetikai érdeklődésű kollégák pedig magas színvonalú szakmai tanulmányúton érezhették magukat.
 
Ez a program is, ahogy az ISO 9000 FÓRUM Egyesület által évente 8-10 alkalommal szervezett partnerlátogatás - a FÓRUM tagjai, a jogi tagok munkatársai számára INGYENES lehetőség, egyike az Egyesület számos közhasznú tevékenységének, melyet a magyar minőségügy fejlesztésének érdekében immár 22 éve végez.

Köszönjük az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-nek a látogatási lehetőséget. 

 
ISOFÓRUM csoportlátogatás a Paksi Atomerőműben