Elismerések Az Év Honlapja pályázaton az InterWORD Kft-nek

 “Az Év honlapja 2015” pályázaton az InterWORD Kft 3 díjban részesült. A díjazott pályamunkák a Snétberger Zenei Tehetség Központ honlapja, Balatonakali új honlapja, valamint a Kabóca Bábszínház és Gyermek Közművelődési Intézmény honlapja.

Gratulálunk az InterWORD Kft-nek!

Elismerések Az Év Honlapja pályázaton az InterWORD Kft-nek
Társadalmi és civil szervezetek kategória - Év Honlapja
Pályázat neve: Snétberger Zenei Tehetség Központ honlapja - www.snetbergerkozpont.hu

A zsűri értékelése:
"Ha ide járhattunk volna gyerekként akár Paganini is válhatott volna belőlünk… Ez a gondolat villan be ha belenézünk az oldalba. A weblap a tehetséggondozás mindennapjait úgy mutatja be, mintha nem kemény munka, hanem szórakozás és játék lenne minden perce. A site ergonómiája és designja is fiatalos és lendületes. Különlegesség a Soundcloud integrálása, ahol évfolyamonként lehet hallgatni a diákok szerzeményeit, így nem kell bajlódniuk a formátummal, nem kell egy dalból videót gyártani csak azért, hogy hallgatható, megosztható legyen. Gratulálunk nekik az Év Honlapja díj elnyeréséhez.”
 
 
Önkormányzatok és települések kategória - Az Év Honlapja díj
Pályázat neve: Balatonakali új honlapja - www.balatonakali.hu

A zsűri értékelése:
"Balatonakali egy nagyon szépen kivitelezett, barátságos oldallal nevezett, amely egyszerűen és könnyen navigálható. Az oldal informatív, folyamatosan kezelt hírfolyammal megerősített, amely jól össze van kötve Balatonakali Facebook oldalával. Mindezt úgy sikerült megvalósítani, hogy a honlap technikai indexe 97%-os. Az embernek szinte megjön a kedve, hogy elmenjen a Balaton északi partján fekvő településre.”
 
 
Kultúra kategória - Minőségi Díj
Pályázat neve: Kabóca Bábszínház és Gyermek Közművelődési Intézmény honlapja - www.kabocababszinhaz.hu
Pályázó: InterWORD Kft.

A zsűri értékelése:
"A Kabóca Színház készítőinek sikerült az, ami elsődleges szempont egy új oldal készítésekor: a potenciális vásárlók, felhasználók fejével gondolkodni. Így lett mind a látvány, mind a felhasználói élmény játékosan kreatív. Ennek köszönhetően az oldal képes megragadni a gyermekeiknek programot szervező szülőket, akik folyamatosan frissülő, szöveges, képi és videós tartalom segítségével kaphatnak ízelítőt a társulat „munkásságából”. Az aktuális műsor egy kattintással bárhonnan elérhető, sőt, az oldal alapján a kicsiknek felhőtlen szórakozást biztosító előadások jegyei online meg is vásárolhatók."