Hegyiné Mladoniczki Éva

Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége Hegyiné Mladoniczki Évát „A Közoktatás Minőségéért” elismerésben részesíti.

Hegyiné Mladoniczki Éva

A Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola integrált intézmény)vezetője 2007-től, korábban igazgatóhelyettesként támogatta az intézményi innovációs folyamatokat. A Kodolányi János Főiskolán szerzett okleveles minőségfejlesztő tanár diplomával a pedagógus életpályamodell és az intézményi önértékelési folyamatot támogatja intézményén belül és azon kívül is.

Folyamatosan képezi önmagát, a kor szellemének megfelelő kompetenciákkal vértezi fel magát. A megszerzett tudást előadások, képzések, szakértői munkák során továbbadja.

Nemzetközi projektek keretein belül német, angol, spanyol partnerekkel működik együtt team munkában. A Nemzeti Pedagógus Kar, a Közoktatási Szakértők Országos Egyesületének tagja, az ISO 9000 FÓRUM Közoktatási ágazatának titkára több éve. Előadásaival jobbító szándékkal a minőség terén jelentkező újításokat mutatta be a Nemzeti Minőségügyi Konferenciákon.

A hazai köznevelési intézmények közül elsőként a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kapta meg a Nemzeti Minőségi Díjat 2015-ben. Ezzel az elismeréssel az intézmény hat hazai és nemzetközi minőségi díjjal rendelkezik, mely kiemelkedő az oktatás terén. A sikertörténetben és a teamek szervezésében elévülhetetlen érdemei vannak az igazgató asszonynak. Elkötelezett, hiteles minőségi szakember.