Gazsi Zoltán

Gazsi Zoltán 1989-ben végzett a gödöllői Agrártudományi Egyetemen. Először a Mezőgazdasági Minősítő Intézetben, majd 14 éven keresztül multinacionális környezetben dolgozott a Syngenta vállalatnál: az ócsai Kísérleti Állomás vezetése után különböző termék, marketing és projektvezetői koordinációs munkákat végzett egyre nagyobb területen, szinte minden földrészt érintve.

Gazsi Zoltán

2007 óta az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.  A következőt nyilatkozta: „A legtöbbet utazásaim során tanultam, az eltérő kultúrákban való eligazodáshoz nagyfokú nyitottságra volt szükség. Sokat tanultam az emberektől, amit most, az Eisberg vezetőjeként igyekszem kamatoztatni. Az emberi elme hajlamos fenntartások nélkül elfogadni az elé tárt megoldásokat és kész tényként kezelni, hogy egy folyamat, egy eszköz, vagy egy élethelyzet úgy jó, ahogy van. A fejlődés kulcsa abban rejlik, hogy a saját határainkat meghaladva képesek vagyunk megkérdőjelezni mindent, ami körülvesz bennünket. Vezetői munkám során igyekszem másokat is a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni.”

Konferenciáink rendszeres előadója. Munkatársaival együtt szakmai rendezvényeink aktív résztvevője, egyesületünk támogatója, az Elnöki Tanácsadó Testület tagja.  

Az ISOFÓRUM elnöksége 2016. évre Gazsi Zoltánt az „IPAR ÉS SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉÉRT” Oklevéllel jutalmazza. A díjat Deli András, termelésvezető veszi át Gazsi úr külföldi elfoglaltsága miatt.