Balogh Sándor
Napjainkban a kormányzat a mintagyárak projekttel segíti a feldolgozóipari kis- és középvállalkozásokat (kkv) abban, hogy valós környezetben ismerjék meg a jövő termelésében meghatározó szerepet játszó ipar 4.0 megoldásokat, és ezeket a saját működésükbe integrálhassák. A Roto Elzett Certa Kft. az egyik kiválasztott mintagyár. A Roto Elzett Certa Kft. a világ piacvezető bukó-nyíló vasalat gyártójának, a német Roto Frank AG magyarországi leányvállalata. A vállalat MIR, KIR, QS 9000 irányítási rendszereket működtet.
 
Balogh Sándor 24 éve került a céghez, kezdetben minőségmérnökként dolgozott és a szállítók fejlesztésével foglalkozott. Ezt követően sikeresen vett részt az az említett irányítási rendszerek kialakításában és működtetésében, majd megbízást kapott az újraszervezett minőségügyi részleg vezetésére. Két évtized elteltével az utóbbi években legfőbb feladata a vállalat legértékesebb erőforrásának, a munkatársak kompetenciáinak fejlesztése, motiváltságának erősítése a vállalat új kihívásainak teljesítése érdekében.
Az „Ipar 4.0 mintavállalat” projektben a vállalati mentor rendszer kialakítása és működtetése részprojektet vezeti, mint folyamatmenedzser. „ROTO-Ablak a nagyvilágra” címmel több alkalommal fogadták céglátogatáson az ISO 9000 FÓRUm Egyesület tagságát.
Az ISOFÓRUM elnöksége 2017. évre Balogh Sándor tevékenységét az „IPAR ÉS SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉÉRT” Oklevéllel ismeri el.
 

 

Balogh Sándor