Torma Beáta

Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége Torma Beátát „AKI SOKAT TETT A FÓRUMÉRT” Oklevéllel jutalmazza.

Torma Beáta

Torma Beáta  a Pannon-Work Zrt. a Magyarországon működő személyzeti szolgáltatók piacán az elsők között, 2004-ben vezette be és tanúsíttatta az ISO 9001:2000 szabvány szerinti működését a HR szolgáltatások széles körére. Napjainkban a munkaerő-kölcsönzési, közvetítési és iskolaszövetkezeti diákmunka tevékenységeiben alkalmazza, biztosítva Megbízó partnereinek és évi több ezer munkavállalójának a magas szintű ügyfélkiszolgálást, Győrtől Budapesten át Debrecenig országos hálózatában.

Az ISO 9000 FÓRUM-hoz 2005-ben csatlakozó cégnek Torma Beáta a minőségirányítási vezetője, aki magától és munkatársaitól is csak a legjobbat tartja elfogadhatónak.

Közgazdász, munkajogi szakokleveles tanácsadó, okleveles munkavédelmi szakember, aki hisz abban, hogy a magas szintű minőségszemlélet a szolgáltatási szektorban is versenyképességet eredményez.

Az ISO 9000 FÓRUM életében évről évre egyre nagyobb és aktív szerepet vállal személyesen és munkatársaival együtt. A konferencián előadásokat tartanak, felvállalták a rendezvényeink hostess szervezési feladatait és ezen felül több éve anyagiakkal is támogatják az Egyesületet.