A 25 éves AUDI Hungária Zrt-nél jártunk!

2018. március 8-án az ISO 9000 Fórum Egyesület tagsága általános gyárlátogatáson vett részt a győri AUDI Hungariánál. A program a cégóriás imázs filmjével kezdődött, majd megismerhettük a négy karika eredetét, és 1993-tól végig kísérhettük a győri gyárterület növekedését, fejlődését. 2018-ban már több mint 12 ezer ember dolgozik a Volkswagen konszern legnagyobb területű gyáregységében itt Győrben. 

A 25 éves AUDI Hungária Zrt-nél jártunk!

A rövid bemutatást követően autóbuszra szálltunk, ahol több mint 10 km-t utazva elértünk a présüzembe, ahol nem csak a győri gyár számára készülnek termékek, hanem a konszern egészére. A présüzemet követően a karosszériagyártás területét vettük jobban szemügyre, ahol szemtanúi lehettünk a házasításnak is, vagyis amikor a karosszériába beemelik motort és autóvá válik. Látogatásunk utolsó állomása a motorgyártás volt, ahol jelenleg a legtöbb manuális, emberi munka folyik.

Köszönjük szépen az AUDI Hungáriának a gyárlátogatás lehetőségét. A program hasznos és érdekes volt egyesületünk tagjai számára.