25 éve Győrben az AUDI Hungaria!

 

2019. március 7-én az ISO 9000 Fórum Egyesület tagsága általános gyárlátogatáson vett részt a győri AUDI Hungariánál. A program a cégóriás imázs filmjével kezdődött, majd megismerhettük a négy karika eredetét, és 1993-tól végig kísérhettük a győri gyárterület növekedését, fejlődését.

25 éve Győrben az AUDI Hungaria!

 

A rövid bemutatást követően autóbuszra szálltunk, ahol több mint 10 km-t utazva elértünk a présüzembe, ahol nem csak a győri gyár számára készülnek termékek, hanem a konszern egészére. A látogatás során láthattuk, hogy lesz a tekercsben beérkező alapanyagból valós, kézzel fogható autó alapanyag. Látogatásunk utolsó állomása a motorgyártás volt, ahol jelenleg a legtöbb manuális, emberi munka folyik, természetesen mindez maximálisan az ergonómia jegyében! 2018-tól a győri gyárban történik a Q3-as modellek sorozatgyártása is. A buszos utazás során végig követhettük a járművek teljes gyártási folyamatát, hiszen láttuk a beérkező alapanyagokat, és a szállításra váró autókat is, melyek logisztikája 80%-ban vasúton történik.

Köszönjük szépen az AUDI Hungáriának a gyárlátogatás lehetőségét. A program hasznos és érdekes volt egyesületünk tagjai számára.