LE A Nyomdába! - Gemba túra az Sz.Variáns Kft-nél

Októberben is folytatódott a virtuális szakmai kalandozás, ez alkalommal a debreceni Sz.Variáns Csomagolástechnikai Kft. látott vendégül minket. Az 1992-ben alapított családi vállalkozás olyan márkákat szolgál ki dobozokkal, mint az Zsindelyes Pálinkafőzde vagy a Herendi Porcelánmanufaktúra, teszik mindezt megoldáscentrikusan, minőségbiztosítással, a kaizen elvek mentén.

LE A Nyomdába! - Gemba túra az Sz.Variáns Kft-nél

VirTúránkon Szakál János, az Sz.Variáns Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, valamint Gyulai Tünde, a vállalkozás minőségirányítási vezetője előre felvett kisfilmen mutatta be a prémium minőségű dobozok elkészülésének folyamatát, a gyakorlatban alkalmazott LEAN módszereket.

A virtuális gyártúra után Gurabi Attila, a Kaizen Institute Kft. tanácsadója kérdezte a vezetőket LEAN szemléletről, a szervezet fejlődési folyamatáról és eredményeikről. Rengeteg izgalmas megoldás és inspiráló gondolat hangzott el, amit mi sem bizonyít jobban mint, hogy a túra lezárása előtt a résztvevők számos kérdést intéztek az Sz.Variáns képviselői felé, amelyet készséggel mind meg is válaszoltak.

Ezúton is köszönjük nekik, hogy vendégül látták az ISO FÓRUM tagjait.

 

Ha Ön is többet szeretne megtudni egy 27 éves múltú, kaizen elvek mentén működő, prémium, magyar nyomdáról, tekintse meg az Sz.Variáns Kft. honlapját.

Amennyiben a jövőben részt venne hasonló, virtuális szakmai kirándulásokon, informálódjon egyesületünk honlapjáról a soron következő VirTúráinkról.