IPAR 4.0 és a versenyképesség - Jövőbemutató eszközök és módszerek a mindennapokban.
Műfaj: Szakmai konferenciák
Időpont: 2019.04.03. (szerda)
Helyszín: Budapest, Lurdy ház
Leírás
Szeretettel meghívjuk Önöket az „ISOFÓRUM TAVASZ 2019.” szakmai konferenciára, melyet 2019. április 3-án tartunk a LURDY Ház Konferencia Központban (1097 Budapest, Könyves K. körút 12-14.).
IPAR 4.0 és a versenyképesség - Jövőbemutató eszközök és módszerek a mindennapokban.
Az előadásokat őszintén ajánljuk minden olyan cégvezetőnek, kutatással, vállalatfejlesztéssel, termelésirányítással, Lean- és információmenedzseléssel foglalkozói vezetőnek,
akik hiteles forrásból szeretnék megismerni az előttünk álló időszak IPAR 4.0 és a versenyképesség aktuális eszközeit, módszereit.
Az előadások során szó lesz a robotizáció - minőség - automatizálás kérdésekről és ezek gyakorlati összhangjának szükségességéről.
Igyekszünk könnyen „emészthető” példákkal szolgálni a termelő KKV-k digitális és Ipar 4.0 fejlesztéseinek érdekében.

A rendezvény célja néhány korszerű ipari digitalizációs szoftver bemutatása, a legjobb ipari gyakorlatok megosztása és a kapcsolatteremtés elősegítése a vállalkozások szereplői között.
A szakmai rendezvényt az S&T Consulting Hungary Kft. (www.snt.hu) szakmai közreműködésével szervezzük meg. A konferencia tematikája:

„IPAR 4.0 és a versenyképesség”.
Jövőbemutató eszközök és módszerek a mindennapokban.

Alább található a konferencia teljes programja!
A rendezvény térítésmentes az ISO 9000 FÓRUM Egyesület tagjai számára, mivel ezt követően 13:45 órától tartjuk a 32. Közgyűlésünket is.
Jelentkezni a következő linken elérhető on-line űrlapon lehet: https://jelentkezes.isoforum.hu/index.php/jel-rend?kod=TAVASZ1_KONF

A nem ISOFÓRUM tagok számára a részvétel 10.000 Ft+Áfa egész napra (bekészítéssel + szendvicsebéddel)
Parkolás: egész napra biztosított és ingyenes a konferencia résztvevők számára.
Linkek