XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia | 2017.09.14. (csütörtök) - 2017.09.15. (péntek)
XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia
Műfaj: Szakmai konferenciák
Időpont: 2017.09.14. (csütörtök) - 2017.09.15. (péntek)
Helyszín: Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort
Leírás
Felhívás a XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferenciára!

A hotel újabb szobákat nyított meg és további jelentkezőket várunk az ország legnagyobb minőségügyi rendezvényére.

Kár lenne kihagyni, hiszen a XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia alkalmával újszerű, innovatív és szakmailag hasznos programot ajánlunk minden érdeklődő számára.

A szakemberek megerősítik, hogy az 4.0 Ipari forradalom által prognosztizált változások közepette egy dolog biztosnak tűnik: az iparvállalatok számára a minőség továbbra is stratégiai fegyver marad a piacokért, illetve a fogyasztókért folytatott versenyben.

Előadásokat fogunk hallani a potenciális lehetőségekről és veszélyekről, amelyek az „Ipar 4.0” koncepcióból fakadnak és kapcsolatba hozhatók a TQM-filozófia vezérelveivel, továbbá a minőségmenedzsment rendszerek működésének és fejlesztésének alapelveivel. Komoly kihívást jelent a vállalkozások számára, hogy a következő egy éven belül meg kell újítani és tanúsíttatni kell az eddig működtetett irányítási rendszereket.

Izgalmasak lesznek a generációváltás és a szükséges szemléletváltás kezelésének praktikái az új ipari forradalom kezdetén. Újszerű alkalmazásokat fognak bemutatni előadóink a logisztika, a lean menedzsment és a digitális irányítás szükséges összhangjának tekintetében.
Kiemelt fontosságú és újszerű lesz „Az innovatív minőségkultúra a XXI. században” szekció témái, melyben a tudomány képviselői, azaz 10 egyetemi oktató fogja ismertetni kutatási eredményeit a minőségkultúra fejlesztése és a tudásmenedzsment tekintetében.

Rózsa András, elnök
ISO 9000 FÓRUM Egyesület
XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia