Pannon-Work Zrt.
A Magyarországon működő személyzeti szolgáltatók piacának egyik elismert szereplője. A szakmában elsők között, 2004-ben vezette be és tanúsíttatta az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerét működési és a HR szolgáltatások széles körére. Napjainkban a vállalat szakmai ismereteit a munkaerő-kölcsönzési, közvetítési és iskolaszövetkezeti diákmunka tevékenységeiben alkalmazza, biztosítva Megbízó partnereinek és évi több ezer munkavállalójának a magas szintű ügyfélkiszolgálást Győrtől Budapesten át Debrecenig terjedő országos hálózatában.
Pannon-Work Zrt.

A vállalkozás, amely az ISO 9000 FÓRUM-hoz 2005-ben csatlakozott, a cég munkatársaitól csak a legjobbat tartja elfogadhatónak. Hisznek abban, hogy a magas szintű minőségszemlélet a szolgáltatási szektorban is versenyképességet eredményez.

A Pannon-Work Zrt. munkatársai az ISO 9000 FÓRUM életében évről évre egyre nagyobb és aktív szerepet vállalnak. A Nemzeti Konferenciákon előadásokat tartanak, felvállalták a rendezvényeink hostess szervezési feladatait és ezen felül több éve anyagiakkal és szakmai ötletekkel is támogatják az Egyesületet. Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2014. évre „A FÓRUM Kiváló Támogatója” elismerésben részesíti a Pannon-Work Zrt.-t.

A díjat Várdai László értékesítési igazgató veszi át.