Minőségpolitika

Bevezető gondolatok

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület tevékenységének legfőbb célja a Tagság együttműködésének szervezése és elmélyítése annak érdekében, hogy Tagságunk a fejlett vállalati minőség-kultúrát tovább erősítve és terjesztve - minél magasabb szintre emeljék versenyképességüket.

Az ISOFÓRUM fontos feladatának tekinti a minőségügy társadalmában a szervezeti kommunikáció megteremtését szakmai párbeszédek és széles körű véleménycserék biztosításán keresztül.

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület alapításától kezdődően - tagságának szervezésén keresztül - a hazai minőségirányítási rendszereket bevezető és működtető szervezetek érdekképviseletére törekszik.

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület elnöksége már 2001. évben idején célúl tűzte ki, hogy kialakítja és működtetni fogja a tanúsított minőségirányítási rendszert.  Ez 2003. évben történt meg. A kialakított minőségirányítási rendszer tanúsítását a nemzetközileg elismert és Magyarországon is akkreditát ÉMI-TÜV SÜD Kft. végezte.

A Szervezet egyre magasabb szintű szolgáltatással kívánja növelni vevői és partnerei elégedettségét, ennek szellemében alakította ki és működteti Minőségirányítási Rendszerét.

 

 

 

Mivel 2015. év decemberében megjelent az új ISO 9001:205 MIR szabvány, az Elnökség döntése alapján a TQM Consulting Tanácsadó Kft. segítségével megújítottuk MIR rendszerünket, melyet 2016. január 25-én léptettünk életbe.

 

A MIR rendszer sikeres tanúsításának időpontja: 2016. március 11én volt. A Tanúsító szervezet (ÉMI-TÜV SÜD Kft.) vezető auditora nem talált nemmegfelelőséget és példaértékűnek minősítette az auditált rendszert. 

A következő években is sikeresen tanúsíttattuk a Minőségirányítási rendszert.

Az Elnökség gondoskodik, hogy az Egyesület Minőségpolitikáját és Minőségcéljait a Tagság megismerje, megértse és elfogadja. A FÓRUM rendszeresen felülvizsgálja, értékeli, és folyamatosan fejleszti Stratégiáját és Minőségirányítási rendszerét.

Tevékenységi alapelvünk: "A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN !"

Az egyesület elnöksége igyekszik eleget tenni az elvárásoknak és a alapelveink szerint működtetni az egyesületet.