Tisztelt jövőbeli Tagunk, Partnerünk!

Az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET 1994 december 14-én alakult meg.

Az ISOFÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében. Tagjaink között kis-, közepes- és nagyméretű termelő- és szolgáltató vállalatok, tanúsító szervezetek, tanácsadó szervezetek, egészségügyi és oktatási intézmények, stb. vannak. Az egyesületnek közel 300 jogi tagja és kétszáz egyéni tagja van. 
 
Az ISOFÓRUM fő rendezvénye immár a 26. éve megtartott Nemzeti Minőségügyi Konferencia, melynek a Balatonpart ad otthont. E konferencián általában 350-400 fő vesz részt, 40-50 előadó adja át tapasztalatait a résztvevőknek. Tagjaink számára a Nemzeti Minőségügyi Konferencián 25%-os kedvezményt biztosítunk. A vevői visszajelzések és elégedettségi mutatók megtekinthetők honlapunkon. 
 
A Tagság számára az ISO 9000 FÓRUM Egyesület évente 6-8 alkalommal szervez térítésmentes  tapasztalatcsere céglátogatást kiváló cégekhez, jól működő intézményekhez a példaértékű irányítási módszerek és tapasztalatok megismerése érdekében. A meglátogatott cégek listájában a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., Paksi Atomerőmű Zrt., AUDI Hungária Zrt., Mercedes-Benz Kft., Magyar Telekom Nyrt., Roto Elzett Certa Kft., Macher Elektronikai Kft., EISBERG Hungary Kft., GRUBDFOS Gyártó Kft., stb. vállalkozások szerepelnek, melyeket folyamatosan kiegészítünk új céglátogatásokkal. 
 
Tagszervezeteink számára térítésmentesen megjelentetünk a honlapunk oldalain - www.isoforum.hu - szakmai cikkeket, tanulmányokat, illetve olyan sikerekről szóló beszámolókat, amelyek példakánt szolgálhatnak más szervezetek számára. Nem kell mást tenniük, mint elküldeni ezeket az anyagokat (elektronikus formában) az ISOFÓRUM elnöksége részére. 
 
A Tagság előnyei:
  • 25%-os kedvezményes részvétel a Nemzeti Minőségügyi Konferencián.
  • 10%-os kedvezmény a minőségügyi konferenciákon és a partnereink által tartott képzéseken.
  • Részvétel az ISOFÓRUM által szervezett térítésmentes tapasztalatcsere céglátogatásokon (évente 6-8 alkalommal)
  • Szakmai cikkek és a tagok által elért sikerek térítésmentes megjelentetése az ISOFÓRUM honlapján.
  • Szakmai előadás tartása a Nemzeti Minőségügyi Konferencián (előzetes egyeztetés alapján).  
  • Tapasztalatcsere látogatás felvállalása a saját cégnél (jó PR lehetőség a vendéglátó számára).
  • Értesül az országos minőségügyi, Lean és Ipar 4.0 szakmai rendezvényekről, kedvezményeket kap a rendezvények díjából.
 
Tisztelettel kérem, hogy legyenek tagjaink és Önök is vegyenek részt rendezvényeinken. Ezek jó lehetőséget biztosítanak új vállalatok megismerésére, új partnerek megnyerésére. A rendezvényeiken végzett rendszeres és teljes körű elégedettség mérések igazolják és erősítik az ISOFÓRUM Egyesület összefogó erejét. Garantáljuk, hogy a következő években sem fog csalódni tagságunk az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET tevékenységében.
 
Javasolom, hogy szíveskedjenek megfontolni az ISOFÓRUM tagság létesítését.
 

Rózsa András
ISO 9000 FÓRUM Egyesület, elnök