DMS One Zrt.

A vállalkozás neve jól cseng a dokumentumkezelő-, a számlarendszer kezelő-, és a workflow rendszerek tekintetében. A cég megoldásokat kínál a különböző dokumentumkezelési problémákra. Szakértő munkatársai pedig a megfelelő, vállalati igényekre szabott DMS rendszer kiválasztásában is segítséget nyújtanak ügyfeleiknek.

A DMS One dokumentumkezelő rendszer megbízható és segítséget nyújt abban, hogy a minőségirányítási rendszer, illetve az ezzel járó auditok során a teljes munkafolyamat-nyilvántartás rendben legyen, hiszen biztosítja a workflow átláthatóságát, a határidők nyomon követését, illetve nem utolsó sorban támogatja a gördülékeny ügyintézést, így fokozva a cég hatékonyságát.

DMS One Zrt.

 A cég munkatársai az ISO 9000 FÓRUM életében évről évre egyre nagyobb és aktív szerepet vállalnak. A Nemzeti Konferenciákon előadást tartanak, részt vesznek a szabadidős programok szervezésében, 2016-ban önálló, nagyon sikeres (kicsit „botrányos”) szekciót szerveztek a konferencián és rendezvényeinket 5 éve folyamatosan támogatják.

Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2016. évre „A FÓRUM Kiváló Támogatója” elismerésben részesíti a DMS One Zrt-t. A díjat Kárpáti Tamás értékesítési vezető veszi át.