MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

 A Paksi Atomerőmű biztonságos, olcsó és környezetbarát villamosenergia-termelése több mint 30 éve biztosítja Magyarország villamosenergia-szükségletének jelentős hányadát. Az üzemidő-hosszabbítási program eredményeképpen az atomerőmű blokkjai további 20 évig üzemelhetnek, továbbra is biztosítva az energiatermelés kedvező feltételeit 2032-2037. évekig.

 
A biztonság a nukleáris energetika kulcsszava és magában foglalja az üzemeltetés és a karbantartás minőségét, a dolgozók képzettségét, a berendezések megfelelő műszaki állapotát és földrengésállóságát is. Az atomerőmű a kezdetek óta saját képzési rendszert és oktatási infrastruktúrát tart fenn. A Karbantartó Gyakorló Központ 21. századi színvonalon teszi lehetővé a különféle szakterületen dolgozók elméleti és gyakorlati felkészítését. Az elmúlt évek látogatásai során elsők között kaptunk betekintést KGYK tevékenységébe.
 
Az Atomerőmű munkatársai az ISO 9000 FÓRUM Egyesület életében évről évre aktív szerepet vállalnak. A Nemzeti Minőségügyi Konferenciánkon és egyéb rendezvényeken szakmai előadást tartanak, 10 éve ISOFÓRUM látogató csoportokat fogadnak a PAE megtekintésére.
Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2017. évre „A FÓRUM Kiváló Támogatója” elismerésben részesíti az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-t. A díjat Bajsz József Minőségfelügyeleti Főosztályvezető veszi át.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.