Pannon Guard Zrt.
A honlapján olvasható, hogy a szervezet minden területen arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsa. A Társaság alapvető értékei a megbízható szolgáltatásra, a versenyképes árra, a gyorsaságra, pontosságra, valamint a folyamatos fejlesztésre irányulnak.
A vállalkozás minőség melletti elkötelezettségét jelzi az is, hogy minden tevékenységre kiépítették és működtetik a minőségirányítási rendszert, a környezetirányítási rendszert, valamint az információ biztonsági irányítási rendszert. 2010. áprilisától NATO Beszállító minősítéssel is rendelkezik a részvénytársaság. A cégnél 2015. márciusában tanúsíttatták a Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert. A Pannon Guard Zrt. 2012-ben a „Magyar Minőség Háza díj”- ban részesült, 2015-ben pedig a kiemelkedő minőségfejlesztő munkájáért IIASA-Shiba Díjat nyert, melyet személyesen a díj alapító, dr. Shoji Shiba professzor adott át.
 
A társaság  megalakulása óta  karitatív céllal  támogat alapítványokat, egészségügyi és oktatási intézményeket, kulturális és sportrendezvényeket  (világbajnokságokat, nemzetközi megmérettetéseket, lakossági rendezvényeket).
Az ISOFÓRUM Egyesület partneri kapcsolatokat ápol a Pannon Guard Zrt. munkatársaival. A vállalkozás első számú vezetője és munkatársai a konferenciáinkon rendszeres résztvevők. Több éve támogatják a Nemzeti Minőségügyi Konferencia költségvetését.
 
Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2017. évre „A FÓRUM Kiváló Támogatója” elismerésben részesíti a Pannon Guard Zrt-t. A díjat Dr. Sutka Sándor elnök-vezérigazgató veszi át.
Pannon Guard Zrt.