EISBERG Hungary Kft, ROTO-ELZETT Certa Kft.

Hasonló módon igényeljük és szeretettel fogadjuk jogi tagjaink együttműködését és támogatását is. Következik két olyan támogató tagvállalatunk elismerése, amelyek filozófiájában és társadalmi tevékenységében nagyon sok a hasonlóság. 

Mindkét vállalat kiemelt figyelmet fordít a vevőközpontúságra, a magas szintű termékminőség és a tanúsított integrált irányítási rendszerek alkalmazására.

Mindkét cég vezetője a konferenciáink rendszeres előadója, több éve aktívan vesznek részt munkatársaikkal rendezvényeinken. Mindkét vállalkozás több alkalommal fogadott ISOFÓRUM látogató csoportokat és több éve szakmailag és anyagilag is támogatják a minőség ügyét. Mindkét ügyvezető igazgató az egyesületünk Elnöki Tanácsadó Testületének is aktív tagja.  

EISBERG Hungary Kft, ROTO-ELZETT Certa Kft.
„A frissesség művészet” – vallja magáról az 1992 óta hazánkban sikerrel működő, konyhakész salátákat forgalmazó Eisberg Hungary Kft. Az Eisberg Európa egyik vezető élelmiszeripari vállalatának számító, a svájci tulajdonú Bell cégcsoport része.
Az Eisberg számára fontos érték az ember, a hitelesség, az őszinteség, az elvégzett munka, a problémák felvállalása, egymás elfogadása és segítése. Hisznek abban, hogy a motiváltan végzett munka meglátszik termékeiken, ezért olyan csapatot építenek, akik szeretik és élvezik a munkájukat. Társadalmi szerepvállalásukat számos kulturális, sport és jótékonysági tevékenység jellemzi, e tekintetben közel 40 céggel, előadókkal, szervezetekkel működnek együtt. Szerényen jegyzem meg, hogy az ISOFÓRUM is közöttük szerepel.
Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2018. évre „Az ISOFÓRUM Kiváló Támogatója” elismerésben részesíti az EISBERG Hungary Kft-t. A díjat Gazsi Zoltán ügyvezető igazgató úr veszi át.
 
A másik kiemelt támogatónk a ROTO-Elzett Certa Vasalatgyártó Kft. A gyár mind technológiai mind logisztikai területen kulcsszerepet tölt be az ablakvasalat gyártás területén a világ élvonalában lévő Roto csoport életében. Az ügyvezető igazgató hisz abban, hogy az értékteremtés középpontjában az ember áll, és hogy az egyén elkötelezettségéből, motivációjából vezethető le egy közösség, egy vállalat sikere is.
Nem véletlen, hogy napjainkban a ROTO az Ipar 4.0 kiemelt projekt keretében elnyerte a „Mintagyár„ minősítést. A nyílt közbeszerzés keretében kiválasztott öt mintagyár feladata, hogy a magyarországi, feldolgozóiparban tevékenykedő kkv-kkal megismertessék az Ipar 4.0 innovatív megoldásait és szemléltessék, hogy az új üzleti folyamatokból milyen előnyökre számíthatnak. Ehhez a munkához kívánunk sikereket az 5 mintagyárnak.
 
Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2018. évre „Az ISOFÓRUM Kiváló Támogatója” elismerésben részesíti a ROTO-ELZETT Certa Kft-t. A díjat Kocsis Ernő ügyvezető igazgató úr veszi át.