Kocsis Ernő - Roto Elzett Certa Kft. ügyvez. igazgató

Kocsis Ernő végigjárta a ranglétrát. Miután 1991-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen géptervező mérnökként végzett, került az akkor Elzett Sopron néven működő vállalathoz. A szakember így végigkövethette az magyar Elzett vállalat Roto Frank AG általi privatizációját, ezt követően a lövői új gyár 1996-os építését, majd annak fejlődését.

Dolgozott minőség- és környezetirányítási szakértőként, külső auditorként, az anyacég németországi központjában projektvezetőként, majd újra itthon logisztikai vezetőként. A különböző területeken és pozíciókban összegyűjtött tapasztalatát 2010 óta az ajtó- és ablakvasalat gyártó lövői gyár ügyvezetőjeként hasznosítja.

Kocsis Ernő - Roto Elzett Certa Kft. ügyvez. igazgató

585 munkatárs együttműködéséért felel, közel 30 ezer négyzetméternyi összterületen. A gyár mind technológiai mind logisztikai területen kulcsszerepet tölt be az ablakvasalat gyártás területén a világ élvonalában lévő Roto csoport életében.

Az ügyvezető igazgató hisz abban, hogy az értékteremtés középpontjában az ember áll, és hogy az egyén elkötelezettségéből, motivációjából vezethető le egy közösség, egy vállalat sikere is.

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület elnökségével partneri kapcsolatokat ápol és aktívan együttműködik az országos minőségszemlélet fejlesztésében, terjesztésében. Konferenciáinkon rendszeres előadó, aktív résztvevője és támogatója egyesületünknek, az Elnöki Tanácsadó Testület tagja. 

Elismerésünk jeléül az ISO 9000 FÓRUM elnöksége Kocsis Ernő részére 2016. évre  „A MINŐSÉGÉRT EGYÉNI VÁNDORDÍJ”-at adományozza.”