Dr. Sutka Sándor, elnök-vezérigazgató

 A következő percekben történelmi pillanat következik. Nem korszakváltásról, nem világszintű újításról, de mindenképpen az ISO 9000 FÓRUM Egyesület általi egyedi és talán megismételhetetlen kezdeményezésről van szó. 2001-ben adtuk át első alkalommal „A Minőségért” Egyéni vándordíjat. Az akkor készített Plasztikán 18 díjazott elismerésére biztosított helyet ifj. Szlávics László iparművész. A mai napon betelt a 18 díjazott helye. Ismertetem díjazottunkat.

Dr. Sutka Sándor, elnök-vezérigazgató

 A debreceni székhelyű Pannon Guard Zrt. honlapján olvasható, hogy a szervezet minden területen arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsa. A Társaság alapvető értékei a megbízható szolgáltatásra, a versenyképes árra, a gyorsaságra, pontosságra, valamint a folyamatos fejlesztésre irányulnak.

Dr. Sutka Sándor a vállalat első számú vezetője a következőt állítja: „Nálunk az ügyfél az első! A Pannon Guard Zrt. vezetése megalakulása óta olyan szervezetfilozófiát valósít meg, amely a leghatékonyabban használja fel a rendelkezésre álló gazdasági és emberi erőforrásokat. A Teljes körű Minőségirányítás felülről építkezve megjelenik a szervezet minden pólusán. 

A Pannon Guard Zrt. minőség melletti elkötelezettségét jelzi az is, hogy minden tevékenységre kiépítették és működtetik a nemzetközi szabványokra épülő irányítási rendszereket. A Pannon Guard Zrt. 2012-ben elnyerte a „Magyar Minőség Háza díj”-at, 2015-ben pedig a kiemelkedő minőségfejlesztő munkáért IIASA-Shiba Díjat nyert.

Több sikeres nemzetközi projektben vett részt, mint projektirányító az EU csatlakozási tárgyalások során. A társaság  megalakulása óta  karitatív céllal  támogat alapítványokat, egészségügyi és oktatási intézményeket, kulturális és sportrendezvényeket.  

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Elnöksége Dr. Sutka Sándort, a Szakmai Kollégium Jogi szekciójának vezetőjét a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért Hajdú-Bihar megyében a 2018. Év vállalkozója díjban részesítette.

Az ISOFÓRUM Egyesület is kölcsönösen jó partneri kapcsolatokat ápol a Pannon Guard Zrt. munkatársaival. A vállalkozás első számú vezetője és munkatársai a konferenciáinkon rendszeres résztvevők. Több éve támogatóként is részt vesznek a Nemzeti Minőségügyi Konferencia eredményességében.

Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2018. évre „A MINŐSÉGÉRT” Egyéni vándordíjjal és oklevéllel ismeri el Dr. Sutka Sándor minőségügyi, emberi és az ISOFÓRUM iránti elkötelezettségét, társadalmi tevékenységét.