Prof. Dr. habil Bencsik Andrea, Honvári Gitta, Puskás Levente, Rajcsányi Ferenc

Első alkalommal történt meg, hogy a Nemzeti Minőségügyi Konferencia előadói között mindkét kategóriában százados pontossággal két-két előadó nyerte el a hallgatóság tetszését.

Prof. Dr. habil Bencsik Andrea, Honvári Gitta, Puskás Levente, Rajcsányi Ferenc

Prof. Dr. habil Bencsik Andrea a Széchenyi István Egyetem tanára „Ki fizeti meg a bizalom/bizalmatlanság árát?” című előadással bűvölte el a szakemberekből álló hallgatóságot. A résztvevők értékelései alapján elnyerte a „KONFERENCIA LEGJOBB NŐI ELŐADÓJA” címet. 

Honvári Gitta az SGS Hungary Kft. MS vezetője ismételten a pódium legfelső fokára állhatott. A „Break the chain - Break the ISO, vagy mi legyen a kicsikkel” című előadással a résztvevők értékelései alapján elnyerte a „KONFERENCIA LEGJOBB NŐI ELŐADÓJA” címet.

Puskás Levente a MOL Nyrt. Értékesítés Központ vezetője emlékezetes előadás tartott a „Lean szemlélet és Lean eszközök a MOL-ban”, mellyel elnyerte a jubileumi XXV. Nemzeti Minőségügyi „KONFERENCIA LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓJA” címet.

Az egyre jobban teljesítő építésügyi ágazatunk is felhívta magára a figyelmet. A szekció egyre többen és többen érdeklődnek és érdeklődéssel hallgatják meg a résztvevők. Rajcsányi Ferenc a COLAS Zrt. minőségirányítási vezetője „A BIM lehetőségei a mélyépítésben” című expozéval a hallgatóság értékelése alapján elnyerte a jubileumi XXV. Nemzeti Minőségügyi „KONFERENCIA LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓJA” címet.