Lendvai-Lovasi Mónika

A Magyar Telekom Nyrt-ben a Vállalati biztonság és minőségirányítási igazgatóság Minőségirányítási szakmai irányítója.

Nagy tapasztalattal rendelkezik a Magyar Telekomnál bevezetett szabványokra vonatkozóan (MIR, KIR, IBIR, MEBIR, BCM, EIR). Amellett, hogy összefogja a különböző irányítási rendszerek vezetőségi anyagát és valamennyi rendszert érintő átfogó feladatot, nyitott az új irányokra. 
Szem előtt tartja a folyamatos fejlődést és fejlesztési lehetőségeket. Az új módszertanokat csapatával is megismerteti és támogatja a szakmai és egyéni fejlődésüket.
Jelenleg a Kaizen módszertan minél szélesebb körben történő bevezetésén dolgozik, ezzel is formálva a Magyar Telekom kultúráját és szemléletét, közelebb hozva a kollégákhoz a minőségügyet. Rendszeresen képzéseket, workshopokat szervez a témában a cég más területi képviselőinek, ahol lehetőséget biztosít nemcsak az új módszertan elsajátítására, hanem annak gyakorlati alkalmazására is „mini” projektjeik bemutatásával. 
 
Konferenciáink előadója, munkatársaival együtt szakmai rendezvényeink aktív résztvevője, egyesületünk támogatója. Az ISOFÓRUM elnöksége 2017. évre Lendvai-Lovasi Mónikát az „IPAR ÉS SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉÉRT” Oklevéllel jutalmazza.
 
Lendvai-Lovasi Mónika