Sződi Sándor

Sződi Sándor az IFKA Nonprofit Kft. volt a közalapítványon belül működő korabeli Minőségfejlesztési Központ (MIK) igazgatója, ezt követően az IFKA minőségügyi és képzési osztályvezetője. Jelenleg nyugdíjas és minőségszakértőként dolgozik különféle projektekben. Legfontosabb eredményei között említhető meg a bevezetett és a múlt hónapban sikeresen auditált új szabvány szerinti MIR.

Elismerés illeti a saját elhatározásból végzett „Jók a legjobbak között” és „Le a kalappal” interjúkat a minőségügyben dolgozó szakemberekkel. A máig készített és megjelent interjúk száma: 128.

Több éve közreműködik a két szakmai folyóirat szerkesztő bizottságában, a Magyar Minőség elektronikus folyóirat Szerkesztő Bizottságának elnöke.

Huszonkét éve az ISO 9000 FÓRUM Egyesület tagja és együttműködő partnerünk a Nemzeti Minőségügyi Konferenciák megszervezésében, népszerűsítésében, az minőségszemlélet országos terjesztésében. Szakmai előadásokkal és a szabadidős programok szervezésével is több esetben támogatta tevékenységünket.

Az ISOFÓRUM elnöksége 2017. évre Sződi Sándort az „IPAR ÉS SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉÉRT” Oklevéllel jutalmazza.

Sződi Sándor