Tirk Ágnes
A B. Braum Avitum Zrt. Minőségirányítási vezetője. A német tulajdonban lévő B. Braun-cégcsoport már több mint 25 éve vállal tekintélyes szerepet a hazai egészségügyi ellátórendszer valamennyi területén, úgymint orvosieszköz-gyártás, orvosiszoftver-fejlesztés, értékesítés és vesebeteg-ellátás. A vállalatcsoportot Magyarországon a B. Braun Medical Kft., a B. Braun Avitum Hungary Zrt. és a B. Braun Trading Kft. képviseli. A három cég hazánkban közel 2000 munkatárs számára jelent biztos és kiszámítható munkahelyet, további 1000 magyar munkahely megtartása pedig közvetve kapcsolódik sikeres tevékenységéhez.
Működése során az Avitum hálózatot a minőségi ellátás, ezáltal a betegek életminőségének javítása jellemzi. Ez iránti elkötelezettségét mutatja, hogy 1999-ben a hazai szolgáltató cégek közül elsőként építette ki integrált minőségügyi irányítási rendszerét. A cég kiemelt célja a betegeknek nyújtott szolgáltatás folyamatos javítása, így 2007 elején a minőségirányítási rendszer továbbfejlesztésének érdekében elindult az EFQM (European Foundation for Quality Management) kiválósági modell bevezetése
 
A B. Braun Avitumnál folyó ellátás magas színvonalának kézzelfogható bizonyítéka a számos elnyert minőségi díj és elismerés. A vállalkozás 2007-ben az „Elkötelezettség a Kiválóságért” elismerést, míg 2008-ban a magasabb szintű „Elismerés a Kiválóságért” díjat nyerte el. 2015-ben az Avitum a Nemzeti Minőségi Díjat, 2015-ben és 2016-ban a Legjobb Munkahely kitüntetést nyerte el, illetve több alkalommal szakmai díjjal tüntették ki a nemzetközi cégcsoporton belül.
 
A vállalkozás Minőségirányítási és Környezetirányítási vezetője Tirk Ágnes. Ágnes, aki okleveles közgazdász, minőségirányítási rendszermenedzser és vezető auditor az elmúlt másfél évtized alatt aktív tevékenységet vállalt a cég integrált irányítási rendszerének kialakításában, működtetésében és fejlesztésében. 
Közvetlenül irányítja a minőségügyi team és a belső audit team tevékenységét, közvetlenül vettek részt a minőségügyi pályázatok készítésében és a sikerek elérésében.
Munkatársaival rendszeres látogatói a minőségügyi rendezvényeknek, továbbképző tanfolyamoknak.
Az ISOFÓRUM elnöksége 2017. évre Tirk Ágnest az „IPAR ÉS SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉÉRT” Oklevéllel jutalmazza.
Tirk Ágnes