Müller Attila, Tóth Valéria Mónika, Erőss Erzsébet, Tompa Lászlóné

Ismét egy olyan szakmai csoport elismerése következik, ahol nagyon nehéz, és nem is érdemes különbséget tenni a tevékenységi területek között. Hiszen nem az a lényeges, hogy az illető szakember egy világelső kézműves manufaktúrában, vagy az ország egyik legnagyobb szolgáltatójánál végzi minőségügyi munkáját, vagy egy meghitt és lélekemelő környezetben próbálja könnyebbé és elviselhetővé tenni az éltes korukat megélt idősek életét, vagy egy olyan óriási egészségügyi intézményben szükséges odaadással és alázattal elvégezni feladatait, ahol annyi az egészségügyi szakember, hogy az orvosok és nővérek nagy része nem ismeri egymást és úgy futkosnak, mint a sorozatfilmekben. 

Müller Attila, Tóth Valéria Mónika, Erőss Erzsébet, Tompa Lászlóné

A hangsúly azon van, hogy ezekben a vállalkozásokban és intézményekben is szükség van a vevők iránti alázatra, dokumentált folyamatokra, elkötelezett minőségszemléletre, csapat munkára, folyamatos minőségfejlesztésre, a munkatársak iránti humánumra, egymás megbecsülésére és a munkaadó vállalat iránti lojalitásra. Nem véletlenül említettem ezt, mivel egy igazi, valós világban nem a főnökök iránt, hanem a céggel szemben szükséges (kell) lojálisnak lenni. 

E kis csoportunk díjazottai hosszú évek óta igazolják minőségügyi elkötelezettségüket, a minőségszemlélet országos és nemzetközi terjesztését, a termékfejlesztés, a dokumentáltság mélyítését, az integrált irányítási rendszerek és a TQM eszköztár gyakorlatba ültetését, a munkatársak felkészültségének magasabb szintre emelését, hatékonyan támogatva saját cégük versenyképességének és eredményességének növelését.
Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2018. évre „Az Ipar és Szolgáltatás Minőségéért”  elismerésben részesíti a következő tagjaink munkatársait:
  • Müller Attila a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. főfestője,
  • Tóth Valéria Mónika a Magyar Posta Zrt. Minőségirányítási vezetője
Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége 2018. évre „Az Egyészségügy és Szociális Ellátás Minőségéért” elismerésben részesíti a következő tagjaink munkatársait:
  • Erőss Erzsébet a szegedi Bálint Sándor Szeretetotthon Minőségirányítási vezetőj,
  • Tompa Lászlóné a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Minőségügyi osztályvezetője