Deli András és Lukács István

Az Ipar és Szolgáltatás minőségéért" elismerést az a személy kapja, aki bizonyítottan a minőségszemlélet és a Lean menedzsment elkötelezett híve, aki aktív vállalati tevékenysége révén kivívta munkatársai és az ágazati tagság elismerését.

2023. évre az Elnökség Deli András és Lukács István részére adományozza „Az Ipar és Szolgáltatás minőségéért” elismerést.

Deli András és Lukács István

Deli András az Eisberg Hungary Kft. munkavállalója termelési vezető munkakörben. A cégnél alkalmazott irányítási rendszerek alkalmazója, a minőségszemlélet terjesztője és a Lean menedzsment gyakorlatba ültetésének támogatója. Lukács István az Eisberg Hungary Kft. munkavállalója folyamatfejlesztési munkakörben. A cégnél alkalmazott irányítási rendszerek támogatója és a Lean menedzsment szemlélet terjesztője.  

 

Az Eisberg magyarországi leányvállalata az elmúlt 25 év alatt felépített egy megbízható, hazai és nemzetközi termesztőkből álló beszállítói csapatot, akik környezettudatos termesztéssel, jó minőségű nyersanyagot állítanak elő. Egy évtizede lean szemlélettel végzik feladataikat. 

Példaértékű, hogy a vállalat 2021-ig BRC auditon minden évben "AA" minősítést kaptak, 2022-től IFS tanúsítvánnyal, számos specifikus audit riporttal (Tesco, McDonald’s) rendelkeznek és ISO 14001 KIR-t működtetnek.

A vállalat „Etikai audit”-tal, és Magyarországon a legtöbb „Kiváló Magyar Élelmiszer” védjegy termékkel rendelkezik.”