Nagypál Béla

Noha Nagypál Béla néhány hónapja más szerepkört és megbízást kapott az MVM Csoporton belül, kiváló partnerségének és támogatói szerepének elismeréseként az Egyesület elnöksége 2014. évre Nagypál Bélát ismeri el „Aki sokat tett a FÓRUM-ért” Oklevéllel.

Nagypál Béla

Nagypál Béla integrált irányítási rendszerek vezető neve az utóbbi években eléggé összefonódott az MVM Országos Villamostávvezeték Zrt.-vel, az MVM OVIT Zrt.-vel.

A szervezet ebben az évben ünnepli fennállásának 66. évfordulóját. A gyakorlatban és a szaksajtóban megjelent bemutatások, eredmények azt hivatottak igazolni, hogy az OVIT hat és fél évtizedes hagyományainak alapján, a kiérlelt és elkötelezett társasági filozófiájának megfelelően vállalkozóként is hosszú távon a hazai villamosenergia-szolgáltatás megbízható, versenyképes és magas színvonalú közreműködője, alkotó részese kíván maradni.

A társaság életében fontos szerepet tölt be a minőségszemlélet iránti elkötelezettség. A vállalat 1995 óta jól működő és tanúsított minőségirányítási rendszert működtet. 2009. novemberében a társaság elnyerte a Magyar Minőség Társaság által adományozott a „Magyar MINŐSÉGHÁZA” díjat.

Felelős vállalatként az OVIT Zrt. üzleti magatartásától nem idegen a közösségi szerepvállalás, amit a piac és a független szakmai testületek is régóta elismernek”. Az OVIT Zrt. az ISO 9000 FÓRUM-nak 1997. óta tagja. Munkatársai a FÓRUM tevékenységében aktív szerepet vállalva több éve nyújtanak magas színvonalú szakmai, illetve anyagi támogatást.