3. alkalommal találkoztunk
Műfaj: Szakmai rendezvények
Időpont: 2020.06.18. (csütörtök)
Leírás
2020.06.18-án szerveztük meg tagságunk számára már a III. Online Szakmai Szemináriumot, amely 22 fő részvételével történt meg.
3. alkalommal találkoztunk
A harmadik rendezvény tematikája a változásmenedzselés volt ebben a válságos időszakban. Elsőként Huják Attila vezető tanácsadó előadását hallgathatták a résztvevők, aki kitért arra, hogy hogyan fordítsuk a jelenlegi válságos időszakot előnyünkké. Szemléletes példája volt, hogyha megdobnak minket citrommal, akkor készítsünk belőle limonádét. Előadásban részletesen bemutatta Kotter 8 lépéses változásmenedzsment eljárását.

Második előadó Dr. Németh Balázs a KVALIKON Kft. ügyvezető igazgatója volt. Előadásában konkrétan beszélt arról, hogy vállalkozásukat hogyan érintette a pandémiás időszak. Kiemelte a motiváció fontosságát, hiszen ha a motivációink meg van, akkor mindenre képesek vagyunk, illetve azon kollégák akik jók, ők a változásokban is jobbak.

A visszajelzések alapján tagságunk pozitívan értékelte a harmadik online rendezvényünket, aktuálisnak, naprakésznek tartotta. Egyesületünk a jövőben is szeretné folytatni online előadássorozatát.