A XXV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia értékelése
Műfaj: Szakmai konferenciák
Időpont: 2018.11.20. (kedd)
Helyszín: Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
Leírás
Kedves Tagjaink! Tisztelt Partnereink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a szeptemberi XXV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia nagyon sikeresen zárult.
Ezúton is őszintén köszönjük a résztvevők, előadók, támogatók, szponzorok és szervezők hozzájárulását a konferencia sikeréhez.

A Konferencia során külsős cég bevonásával mértük a résztvevők elégedettségét a rendezvénnyel. A számszerű felmérésen túl lehetőség volt szöveges véleményeket is írni, válaszolni lehetett arra, hogy „Miért érdemes az ISOFORUM Egyesület tagja lenni?”, illetve miként jellemzi a tagság az egyesület negyedszázados tevékenységét?
A konferencia számszerű és szöveges értékelését mellékelve továbbítjuk.

Nagyon szépen köszönjük a konferencia résztvevőknek a rendezvény értékelését, a számos pozitív véleményt, és a jobbító, folyamatfejlesztő javaslatokat. Ezeket kellő odafigyeléssel fogjuk elemezni a közös vezetőségi ülésen (Elnökség, FB, Titkárság) és tájékoztatni fogjuk a tagságot a hozott helyesbítő intézkedésekről.

A konferencia összefoglalójának és előadásainak dokumentálása tekintetében jelentős segítséget kaptunk társzervezeteinktől, amit ezúton is köszönünk: Az MMT külön számot biztosított e célból és kiadta a 2018/11 Magyar Minőség elektronikus folyóiratot. Alább olvasható a kiadvány. Az EOQ MNB pedig az mm18-4 számban fogja közölni a konferenciáról szóló cikket.

Tiszteletteljes üdvözlettel:
Rózsa András, ISO 9000 FÓRUM Egyesület, elnök