A kommunikáció és a motiváció fontossága a Home office idején
Műfaj: Szakmai konferenciák
Időpont: 2020.07.02. (csütörtök)
Helyszín: ZOOM
Leírás
2020.07.02-án szerveztük meg tagságunk számára már a IV. Online Szakmai Szemináriumot, amely 26 fő részvételével történt meg.
A negyedik rendezvény tematikája kommunikáció és a munkatársak motiválása volt a mögöttünk lévő Home office időszakban. Elsőként Dr. Szvetelszky Zsuzsanna pszichológus, pletykakutató előadását hallgathatták a résztvevők, aki beszélt arról, hogy a zsizsegő élettel teli irodaházi munkavégzés hogyan alakult át nagyobb hatékonysággal működő otthoni munkavégzéssé. Az bizonyossá vált az előadás során is, hogy teljesen átértékelődik a munkaidő fogalma és semmi nem lesz ugyanolyan mint a COVID-19 előtt.
A kommunikáció és a motiváció fontossága a Home office idején
Második előadó Nagy Tamás vállalkozásfejlesztési tanácsadó volt. Prezentációjában a szervezti kultúra és a home office alkalmazásának összefüggéseiről beszélt. Előadásában bemutatott különböző alternatívákat az irodai munkavégzésre, majd ismertette a távmunka főbb feltételeit, végül egy GYELV elemzés formájában információt kaphattunk a home office erősségeiről, gyengeségeiről, lehetőségeiről és veszélyeiről egyaránt.
Köszönjük szépen előadóink az online formában megtartott előadásokat, tagságunknak, hogy negyedik alkalommal is velünk tartottak!