Meglepetés Évzáró - ISOFÓRUM ŐSZ 2017
Műfaj: Szakmai konferenciák
Időpont: 2017.11.24. (péntek)
Helyszín: Benczúr Hotel - Budapest. GPS: 47.51146342580724, 19.076310396194458. Minden környező utcában fizetős a parkolás; Az 56-osok terén is fizetős, de lehet napijegyet váltani (5 perc sétára a hoteltől).
Leírás
Még van néhány hely a jelentkezésre!

Szeretettel meghívjuk Önöket a következő térítésmentes rendezvényünkre: „ISOFÓRUM ŐSZ 2017” Szakmai rendezvényre.
Tematika: Érti a vezetőm az irányítási rendszerek hasznosságát? avagy Mit tettem annak érdekében, hogy ő ezt megértse?
Meglepetés Évzáró - ISOFÓRUM ŐSZ 2017
Folytatjuk a tavaly ősszel indított szakmai rendezvényünket, melynek célja, hogy szempontokat és néhány konkrét eszközt adjunk résztvevőink kezébe ahhoz, hogy egyszerűbbé váljon a vezetőséggel való együttműködés az irányítási rendszerek működtetésének, hatékonyságának tekintetében. A 2017. év eleji felmérésünk során több tagunk javaslata szerint beszélni kellene arról, hogy „Miért nem értik a vezetők a Q-t? vagy Miért értik más vezetők a Q-t?”

A rendezvény nem lesz ellentmondás mentes, hiszen lesz előadó, aki ismertetni fogja, hogy „Miért nem kell manapság a minőségügy?”, míg más előadó igazolni fogja „az irányítási rendszerek hasznosságát, illetve ezek vezetői eszközként való alkalmazását”.

Arról is fogunk beszélni, hogy mitől sikeresek az egyik vagy másik cégben dolgozó szakmabeli kollégák. Milyen eszközöket, módszereket használnak eredményességük fenntartásához, hogyan tanítanak, motiválnak? Mit tesznek, ha a vezetést nem érdekli az, amivel ők foglalkoznak?
Vajon hogy lehet az, hogy egyeseknek nyűg a minőségirányítással foglalkozni, mások pedig lehetőségként kezelik, versenyelőnyt szándékoznak kovácsolni belőle? Értelemszerűen az egyik esetben nehezebben, a másikban könnyebben boldogul a minőségirányításért felelős szakember, bár a feladata ugyanaz: megértetni a téma jelentőségét, megfelelni a vállalati és külső elvárásoknak, jelezni a veszélyt, kezelni a problémákat. Magyon érdekesnek tűnik a MOL Nyrt. által bemutatandó projektmenedzsment és a vállalati ötletmenedzsment rendszer gyakorlata az integrált irányítás működtetésében.

A szakmai nap hitelessége érdekében első számú vezetők és minőségirányítási vezetők (KKV, nagyvállalat, manufaktúra, nagy szolgáltató cég, nonprofit egyesület részéről), illetve nagy tapasztalatú tanácsadók fognak rövid, gondolatébresztő előadásokat, expozékat tartani. Igyekeztünk olyan előadókat megszólaltatni, akik olyan praktikákat ismertetnek, amelyek alapján elősegíthetjük a kommunikációt a cégen belül, amelyekkel érdekeltté és elhivatottá tehetünk egy felsővezetőt a minőségirányítás iránt. Lehetőséget adunk a témához kapcsolódó 1 perces, a gyakorlatot ismertető, hasznosítható hozzászólásokra is.

A rendezvény végén feszültségoldásként szendvicsebédre, Eisberg salátakóstolásra herendi porcelámból 4 féle világhírű teázásra hívjuk meg a résztvevőket.

A közelgő ünnepekre tekintettel a részvétel térítésmentes, csupán regisztrációt igényel.

Az ajándéksorsoláson résztvevők közül néhányan kiváló minőségű borral és kellemes élménnyel fognak távozni.

A rendezvény programja mellékelve található.

Jelentkezni válasz e-mailben: info@isoforum.hu lehet az alábbi adatok megadásával:
- résztvevő neve,
- beosztása,
- munkahely neve,
- email címe.

Várjuk szeretettel, kérjük, hogy regisztráljon rendezvényünkre!