Sikeres volt a XXIII. Nemzeti Minőségügyi Konferencia
Műfaj: Szakmai konferenciák
Időpont: 2016.09.15. (csütörtök)
Helyszín: Balatonalmádi, Ramada Balaton Hotel
Leírás
Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület 2016. szeptember 15-16. között tartotta meg a XXIII. Nemzeti Minőségügyi Konferenciát (NMK) Balatonalmádiban, a már hagyományosnak tekinthető helyszínen, a RAMADA Balaton Konferencia Hotelben.

A rendezvény két napján összesen 336 személy vett részt és kiemelkedő eredménynek számít, hogy a résztvevők közel 200 szervezetet képviseltek. A kérdőíves értékelések és a személyes vélemények egyértelműen igazolják, hogy a konferencia szakmai és szervezési szempontból is sikeres volt.

A konferencia szlogenje: "4.0. Ipari forradalom - Innováció - Foglalkoztatás - A minőségügy támogató szerepe" azt sugallta, hogy jelentős megújulásra és paradigma váltásra van szükség, mivel a napjainkban zajló, digitális megoldásokra alapozott ipari forradalom sem nélkülözheti a TQM, a minőségügy, illetve a Lean-Kaizen reneszánszát, újragondolását.

Az előadók bemutatása és az előadások pdf változata az alábbi könyvtárakban találhatók, míg a fotó-felvételeket a Fotógalériában tekinthetik meg az érdeklődök.
Sikeres volt a XXIII. Nemzeti Minőségügyi Konferencia