Stratégia és új arculat

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület Elnöksége aktualizálta stratégiáját és új arculati elemeket készített (egyesületi logo, 25. jubileumi logo, molino, Roll-up, névkártyák, stb.) a közeledő 25. jubileumi ünnepség alkalmából.

Stratégia és új arculat

1. Az Egyesület 2019-2021. évi stratégiáját és az új arculati elemeket a  közös Elnökségi + FB ülésen mutattuk be az Elnöki Tanácsadó Testület (ETT) részére, melyet a Testület maradéktalanul elfogadott.

A Stratégia aktualizálását a Stratégiai Team koordinálta, melynek keretében SWOT, STEP és COMP elemzést végeztünk. A stratégia készítésbe bevontuk 20 jogi tagunk képviselőit, illetve az Elnöki Tanácsadó Testület tagjait is. 

A Stratégiai munkacsoport által megállapított ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ÉRTÉKRENDJE:

Átlátható, szabályozott működés, törvényi megfelelőség, közhasznúság, amely példaértékű a tagság számára.

Vezetői elkötelezettség a tagság és a szakma iránt.

Dokumentált és tanúsított irányítási rendszer működtetése.

Hagyományőrzés - etikus elismerési rendszer alkalmazása.

Nyílt, közvetlen és folyamatos kommunikáció a tagsággal.

A tagság által értékelt és elismert egyesület.

Egységes arculati megjelenés.

 

2. Arculatfrissítés az ISO 9000 FÓRUM Egyesületnél

A legújabb trendek figyelembevételével újítottuk meg az ISO 9000 FÓRUM Egyesület arculatát. A magas szakmai minőségű, kiemelkedő arculati megoldások hozzájárulnak majd a kommunikációs munkánk sikerességéhez, és a potenciális célcsoport fiatalabb tagjainak eléréséhez. Stratégiaalkotásunk keretében foglalkoztunk a re-brandig folyamatokkal is, amely során meghatároztuk azon alappilléreket, amelyek összhangban vannak egyesületünk értékrendjével. 

Frissített logónk modern, fiatalos, a mai grafikai divatnak megfelelő, lendületes cégér. A zöld szín különböző árnyalatai, a letisztult betűtípus, a 3 dimenziós hatású elrendezés egy figyelemfelkeltő logót eredményez, amely még jobban kiemelkedik környezetéből, ezzel is kiemelve önmagát.

Kiegészítő, jubileumi logónk az eredeti logó alapján négyzetes forma, hangsúlyosan a zöld szín dominál, amit a modern szövegelhelyezés tesz teljessé. Kommunikációs platformjainkon nagyobb méretben vízjelként is használható.  

Alap arculati elemeink megjelennek különböző kommunikációs platformjainkon, úgy mint weboldalunkon, Facebook profilunkon és természetesen minden egyéb felületünkön, reklámanyagunkban. 

Találkozzunk szeptemberben a 25. Jubileum alkalmával a XXV. Nemzeti Minőségügyi Konferencián is!