XXV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia

 

„MINŐSÉG - VERSENYKÉPESSÉG - EMBEREK”

A minőségügy jövője az Ipar 4.0 tükrében

Hunguest Hotel Bál Resort
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky utca 14.

2018. szeptember 13-14.
XXV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia

 

2018. szeptember 13. 10:00 - 13:00
Plenáris: 4.0. Ipari forradalom és Versenyképesség
 
08:30             Regisztráció
 
09:45             Elnökségi üdvözlet: Dr. Ködmön István - ISOFÓRUM Egyesület, alelnök
 
09:55             Elnök: Kormány Tamás - ISOFÓRUM Egyesület, társelnök
 
10:00 (P1)     Ipar 4.0 iparfejlesztési stratégia a versenyképesség növelése érdekében
Pomázi Gyula - Innovációs és Technológiai Minisztérium, Iparági Stratégiákért és Szabályozásért felelős helyettes államtitkár
 
10:25 (P2)     Ipar 4.0, robotok és big data az elektronikai gyártásban
Dr. Ábrahám László - National Instruments Hungary Kft., ügyvezető igazgató
 
10:50            Kávészünet
 
11:20 (P3)     A minőség- és tudásalapú versenyképesség esélyei
Prof. Dr. Csath Magdolna - SZIE, professor emerita, NKE kutató professzor 
 
11:50 (P4)     ISOFÓRUM Egyesület 25 éve a minőség szolgálatában
                      Rózsa András - ISOFÓRUM Egyesület, elnök
 
12:15            Távirati stílusban: "Partnerünk az ISOFÓRUM"
Dr. Molnár Pál - EOQ MNB elnök
Dr. Simon Attila - Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., vezérigazgató
Madaras Botond - ÉMI-TÜV SÜD Kft, ügyvezető igazgató
 
12:30            Alapítók és Törzsvendégek köszöntése, jutalmazása
13:00            Közös fotókészítés
13:15            Büféebéd + Eisberg salátakülönlegességek
 
2018. szeptember 13. 14:30 - 17:35
 
„A” Szekció: Megújult irányítási rendszerek - megújult auditok
 
„B” Szekció: IPAR 4.0 a hatékonyságfejlesztés új útja
 
HR Kerekasztal + Workshop: Generációváltás és tudásátadás
 
           
Blonder Sörfőzde ínyencségek
           
Gálavacsora; Digitális vetélkedő nyereményekkel
 
 
2018. szeptember 14. 09:00 - 13:15
 
„C” Szekció: A Lean és a digitális irányítás összhangjának szükségessége
 
 „D” Szekció: Innovatív minőségkultúra a XXI. században
 
 „E” Szekció: Okos Építőipar - Korszerű építési megoldások a minőség tükrében
 
Büféebéd, hazautazás
 
 
Részletes programunk ITT érhető el!