Németh Zsolt az Aloha Informatika Kft. új kereskedelmi és stratégiai igazgatója

A szakember szeptemberben foglalta el pozícióját. Németh Zsolt közel húsz éves szakmai pályafutása során az informatika számos területén töltött be kulcspozíciókat olyan multinacionális vállalatoknál, mint a Hewlett Packard és a Microsoft.

Németh Zsolt az Aloha Informatika Kft. új kereskedelmi és stratégiai igazgatója

Jelentős tapasztalatot szerzett B2B-értékesítés, KKV ügyfélszegmens-marketing, és viszonteladóihálózat-fejlesztési területeken. A közgazdász végzettségű szakember legfontosabb feladatának tartja a stabil alapokkal rendelkező Aloha Informatika Kft. üzleti modelljének tovább fejlesztését, valamint a vállalat ügyfeleinek támogatását a digitális transzformációban.

Az elmúlt 25 évben a rendszerintegrációs és szerviz szolgáltatások terén az Aloha a hazai informatikai piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.
Az Aloha, a már meglévő portfoliója mellett, BI, Cloud és egyedi üzleti megoldásokkal kívánja tovább erősíteni  piaci pozícióját, komplex technológiai szolgáltatásokkal támogatva ügyfeleit a digitális átalakulásban.
 

Az ALOHA Informatika Kft. 5 éve az ISOFÓRUM Egyesület tagja. A vállalkozás munkatársai előadóként és kiállító minőségben vesznek részt és támogatják szakmai rendezvényeinket. A szeptemberi XXVII. Nemzeti Minőségügyi Konferencián kiállítóként az ISOCloud integrált minőségbiztosítási rendszert ismertették. Ez a rendszer a vállalatok minőségbiztosítási feladatait támogatja, kiemelten a dokumentummenedzsmentet, a munkafolyamatok nyilvántartását és követését, valamint a kockázatok kezelését. A minőségbiztosítási rendszereiket megfelelően kiépítő és üzemeltető vállalkozások jelentősen hozzájárulnak saját, napi szintű megbízható működésükhöz. Az ISOCloud rendszer használatát a könnyed és gyorsan bevezethetőség biztosítja.