A harmadik VirTúrán kaput nyitottunk a lean világába

 Május 13-án több mint 70 résztvevővel tartottuk meg online a „Kapu a lean világába” Leannovation Training Center látogatása és Lean Six Sigma könyvbemutató Fehér Norberttel című programunkat. Az esemény nemcsak a téma miatt volt izgalmas, hanem a technikai kivitelezésben is újdonságokat mutatott az ISO 9000 Fórum Egyesület.

 

A harmadik VirTúrán kaput nyitottunk a lean világába

 A Leannovation Traning Center látogatását a személyes, élő előadás és előre forgatott videók kombinációja sokszínűvé, ugyanakkor informatívvá tette, melyet egy szintén élő interjú követett Fehér Norbert szerzővel.

 

A virtuális túra során megismerkedhettek a résztvevők a Leannovation közösség születésével, jó gyakorlatokat hallhattak a tudásátadás módszereiről és eszközeiről, betekintést nyerhettek az egyedülálló genbaközeli gyakorlatokba a Lean laborban. Mindezekbe a Leannovation csapata, Váthy Edit, Pető Sándor és Kőrösi Zoltán vezették be a közönséget. A Fehér Norberttel folytatott kötetlen beszélgetés fókuszában a folyamatfejlesztés állt, majd a résztvevők gondolatainak és kérdéseinek megvitatására is jutott idő.

 

A program azonban nem ért véget a Teams találkozó zárásakor: a résztvevők izgalmas „házi feladatot” is kaptak, melynek megoldásával értékes könyvet nyerhettek a Leannovation csapat jóvoltából.

 

Tisztelettel köszönjük előadóinknak a tartalmas programot, a résztvevőknek pedig, hogy aktív jelentlétükkel igazán élővé tették az online keretek között megrendezett VirTúrát.