Virtuális laborlátogatások a Debreceni Egyetem Műszaki Karán

 A nyári meleg sem szegte kedvünket, hogy június 17-én, csaknem 50 fő részvételével megtartsuk az év negyedik VirTúráját. A mostani alkalommal a Debreceni Egyetemre tettünk online kirándulást, ahol a Műszaki Kar látta vendégül az egyesület tagjait.

Virtuális laborlátogatások a Debreceni Egyetem Műszaki Karán

 

Dr. habil. Husi Géza dékán köszöntője után Mátrai Norbert, a Kaizen Institute Hungary partnere kalauzolt el minket az izgalmasabbnál izgalmasabb helyszínekre.

A laborok bemutatása előre elkészített kisfilmeken keresztül, az egyetem munkatársainak közreműködésével valósult meg, fókuszba helyezve a cégek előtt is nyitva álló együttműködési lehetőségeket.

Ezt követően panelbeszélgetések keretében lehetőség nyílt a kötetlen tapasztalatcserére a tanszékvezető, szakfelelősök és laborvezető kollégákkal.

Hálásan köszönjük vendéglátóinknak a színvonalas programot, a résztvevőknek pedig, hogy jelenlétükkel a júniusi VirTúránkat is megtisztelték.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk egy hasonló szakmai programon, szeptemberben pedig a Nemzeti Minőségügyi Konferencián személyesen is.