Újabb rejtett kapu nyílt meg az év utolsó VirTúráján – szakmai látogatás a HungaroControl Zrt.-nél

November 30-án több mint 70 résztvevővel tartottuk meg az „Egyedi fejlesztések és különleges helyszínek a HungaroControlnál” című online programunkat. Az év utolsó virtuális céglátogatásán a résztvevők személyes előadásokon és előre elkészített kisfilmeken keresztül nézhettek be a HungaroControl Zrt. légiforgalom-irányító vállalkozás kulisszái mögé.

 Újabb rejtett kapu nyílt meg az év utolsó VirTúráján – szakmai látogatás a HungaroControl Zrt.-nél

Az online eseményen – Rózsa András elnök úr köszöntője után – Kurucz Mihály repülésbiztonsági, minőségirányítási és belső ellenőrzési igazgató egy informatív prezentációval mutatta be a cég működését és a pandémia kihívásaira adott válaszaikat.

Ezt követte két rendkívül tartalmas kisfilm bemutatása, amelyek a légiirányítás rejtelmeibe kalauzolták az érdeklődőket. Ennek során „jártak” a digitális irányítótoronyban, bepillantást nyertek a körzeti repüléstájékoztató szolgálat rendszereibe és érdekességként a kommunikációban kulcsfontosságú antennákról is hallhattak a résztvevők.

A szakmai program utolsó etapjában Zörényi Ágnes, SQRM csoportvezető előadásából a laikusok is megtudhatták, hogy milyen tényezők rejlenek a biztonságos repülés mögött, különös figyelmet szentelve a minőségirányítási rendszereknek és az emberi tényezőknek.

 A virtuális cégbejárás hagyományosan most is a résztvevők kérdéseivel és a szakértők válaszaival zárult.

Tisztelettel köszönjük vendéglátóinknak, előadóinknak és a filmet készítőknek a tartalmas programot, a résztvevőknek pedig, hogy nagyszámú jelentlétükkel tisztelték meg az online eseményt.  

 

Ezúton is kérjük szépen azon cégek képviselőinek jelentkezését, melyeknél 2022-ben valós céglátogatást tudunk szervezni.