Második csoportos céglátogatásunk a kecskeméti Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-hez vezetett

Május 5-én több mint 30 egyesületi taggal látogattuk meg a Nemzeti Kiválóság Díjat nyert Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. kecskeméti gyártóüzemét.

Második csoportos céglátogatásunk a kecskeméti Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-hez vezetett

 „A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. kiválósága az európai EFQM Modell szellemében” elnevezésű tematikus programunkon Rabi László úr előadásából megismerhettük a 115 éves múltra visszatekintő vállalkozást, amely kiváló folyamatok mentén ma már minden kontinensre gyárt kamionokba szerelhető fékrendszereket.

A prezentáció lényeges részét képezte a 2021-ben elnyert Nemzeti Kiválóság Díj. A bemutató során a betekintést nyerhettünk a pályázás motivációiba, a felkészülés tapasztalataiba és az elismerés utólagos kommunikációs értékébe is.

Látogatásunk alkalmával Salamon Gábor, ellátási lánc igazgató avatott be minket a szervezetük beszállítói láncának felépítésébe és aktuális kihívásaiba, majd pedig helyi idegenvezetőkkel járhattuk be a gyártóegységet. Itt működés közben is láthattuk a jól működő szervezeti folyamatokat, a rendezettséget és a hatékony működést.

Vendégeskedésünk végén egy jó hangulatú közös ebédet költöttünk el, melyet kötetlen beszélgetés és tapasztalatcsere követett a Nemzeti Kiválósági Díjról és az ennek alapját jelentő EFQM Modellről.

Tisztelettel köszönjük vendéglátóinknak a tartalmas és tanulságos szakmai programot, a résztvevőknek pedig, hogy személyesen is eljöttek Kecskemétre, hogy együtt fejlődhessünk.