A kiváló Zwack Unicum Nyrt.-t látogattuk meg

Idei hatodik szakmai programunk során a budapesti Dandár utcába utaztunk, ahol a Zwack Unicum Nyrt. látta vendégül egyesületünk tagjait. A színvonalas eseményt múzeumlátogatás, a történelmi gyár felfedezése és kóstoló is színesítette.

A kiváló Zwack Unicum Nyrt.-t látogattuk meg

 2022. június 15-én 30 egyesületi tagnak nyílt lehetősége ellátogatni a már hatodik generáció által vezetett Zwack Unicumhoz. A helyszínen Rózsa András ISOFÓRUM elnök és Seprős László a Zwack termelési és műszaki igazgatója köszöntötte a résztvevőket, akik ezt követően egy kisfilmen keresztül ismerhették meg a gyár több mint 230 évre visszatekintő múltját. Ezután vezetett csoportos látogatás következett a történelmi gyárba, melynek során bepillantást nyerhettek a látogatók az unicum készítés folyamatába és az óriási érlelőhordókból közvetlenül csapolhattak maguknak kóstolót.

A látogatásra a szakmai prezentáció tette fel a koronát, melynek során Peterdy András tanácsadó mutatta be a vállalat fenntarthatósági szemléletét, melyben fontos helyet foglal el a családi tradíció, a minőség tudatosság, és a folyamatos innováció, kreativitás.

A cég stratégiájában a következő szemlélet van megfogalmazva: „A fenntarthatóság számunkra a hosszú távú, valódi elkötelezettséget jelenti, a klímaváltozás mérséklését és az alkalmazkodást kiemelten kezeljük. Minden beruházási, beszerzési döntés esetben mérlegeljük, hogy lehetséges-e a környezetet kevésbé terhelő megoldás választása, és ez gazdasági szempontból vállalható-e társaságunk számára.

A vállalat évek óta eredményesen működik és kötelezettséget vállal a munkatársak és társadalom iránt. A vállalat jó működését az Integrált Irányítási Rendszer támogatja, mely szoros összhangban van a kulcsfontosságú 5 fenntarthatósági elvekkel és jó vezetői eszköz a stratégia megvalósítására. Ezt követően nagyon hasznos példákat hallhattunk a stratégia megvalósítását támogató példákból, a mindennapi gyakorlatból.

A rendezvényt szendvicsebéddel zártuk, mely után a résztvevők szabadon megtekinthették az épületben lévő Unicum Múzeumot és a sajátos ajándékboltban szuvenírt is vásárolhattak az otthon maradt kollégáknak.

Ezúton is köszönjük a szívélyes fogadtatást és a kiváló szakmai programot a Zwack Unicum Nyrt. minket fogadó munkatársainak.