Magyar Minőség Háza Díjat nyert Egyesületünk

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a jövő évben már 30. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzeti Minőségügyi Konferencia elnyerte a Magyar Minőség Háza Díjat! A pályázat tematikája és címe:

Nemzeti Minőségügyi Konferencia (NMK) az egymástól tanulás és a legjobb gyakorlatok megismerése, a minőségszemlélet terjesztése a szervezeti minőségkultúra fejlesztése érdekében.

A díjat Egyesületünk elnöke, Rózsa András és konferenciáink háziasszonya, Torma Beáta vette át Szabó Mirtill MMT Egyesület elnöktől. 

Minden díjazottnak szívből gratulálunk és további szakmai sikereket kívánunk!

Magyar Minőség Háza Díjat nyert Egyesületünk

Laudáció:

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület (rövid neve: ISOFÓRUM) közhasznú egyesület 1994 december 14-én alakult meg.

Az ISOFÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel (MIR, KIR, MEBIR, IIR, EIR, stb.) vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése és fejlesztése, illetve a TQM eszköztára és a minőségfejlesztési technikák gyakorlatba ültetése érdekében.

Az egyesületnek közel 270 Jogi tagja és 150 Egyéni tagja van.

Az ISOFÓRUM egyesület tisztségviselői (Elnökség és FB tagjai) széles körű szakmai és társadalmi tevékenységet végeznek (részvétel és előadástartás szakmai konferenciákon, részvétel országos szakmai bizottságokban, oktatás felső oktatási intézményekben, stb.), amit a tagság és a szakma magas szinten elismer.

Az ISOFÓRUM fő rendezvénye immár a 29. éve megtartott Nemzeti Minőségügyi Konferencia (NMK), melynek két napján általában 350-380 fő vesz részt és 35-40 előadó adja át tapasztalatait a résztvevőknek.

A magas színvonalú szolgáltatás, amellyel az ISOFÓRUM pályázott a Magyar Minőség Háza_2022 elismerésre: a Nemzeti Minőségügyi Konferencia.

Az NMK konferenciákon 25%-os részvételi kedvezményt biztosítanak saját tagjainknak, illetve a partnerszervezetek (EOQ MNB, MMT, SZKE, MIKSZ) tagságának is. E rendezvények sikerességét a résztvevői visszajelzések és elégedettségi mutatók igazolják.

Az évek folyamán tavaszi és őszi szakmai konferenciát is tartanak 80-120 fővel.

A Tagság számára az évente 6-8 alkalommal megszervezett, térítésmentes tapasztalatcserék, céglátogatások is fontos értéket adnak a résztvevőknek az egymástól tanulás (Workshop) útján és a legjobb gyakorlatok (Best Practice) megismerése révén.

Sokat tesznek a már 18 éve működő és tanúsított minőségirányítási rendszerük folyamatos fejlesztéséért, MSZ EN ISO 9001:2015 Tanúsítványuk 2025. március 23-ig érvényes.

Az Egyesület a Nemzeti Minőségügyi Konferenciákat példa értékű, immár 2 évtizede elégedettségi felmérésekkel értékelik, melyek alapján elvégzik a szükséges tevékenység fejlesztéseket.

A gondosan elkészített anyag és a benne bemutatott tevékenységek alapján a Zsűri  a Magyar Minőség Háza® 2022 díjat adományozza az ISO 9000 FÓRUM Egyesület által 29. éve folyamatosan megrendezett „Nemzeti Minőségügyi Konferencia (NMK) szolgáltatásnak.