Öveket becsatolni! – Gyárlátogatás az AUDI Hungária Zrt.-nél
 
2024 első céglátogatása hazánk 6. legnagyobb városába, Győrbe vezetett. A várost kiváló földrajzi fekvése is vonzóvá teszi az AUDI konszern számára, hiszen a Budapest-Bécs-Pozsony háromszögben, az ingolstadti központtól is alig 600 km-re található.

Öveket becsatolni! – Gyárlátogatás az AUDI Hungária Zrt.-nél
1993-ban mindössze 82 fővel talált új otthonra az AUDI Győrben, ma azonban már 12.000 embernek, 5 millió négyzetméteren ad munkát a gyáróriás. Ez idő alatt több mint 40 millió motor készült itt el, melyek portfóliója folyamatosan bővül. Jelenleg öt különböző benzin- és három különböző dízelmotor, 2018 óta pedig elektromos hajtások is készülnek.
 
Látogatásunk során különleges betekintést kaptunk a karosszériagyártásba, melyet egy közel 21 focipályányi, 1 km hosszú gyárterületen végeznek. Itt a járművek külső megjelenésén 750 munkatárs dolgozik együtt robotokkal. Az egyes karosszériák gyártási ideje kb. 2 órát vesz igénybe, az üzemet nagyjából 1,5 percenként hagyja el egy-egy újabb karosszéria.
 
A hatalmas gyártási kapacitás mellett a vállalat méltán lehet büszke a fenntarthatóság terén tett törekvéseire, hiszen 2020-tól elérték a teljes karbonsemlegességet. Tették mindezt többek között Európa legnagyobb tetőn kialakított napelemparkjával, mely 36.000 darab napelemet jelent, továbbá a vállalat hazánk legnagyobb ipari geotermikus energia felhasználója is.