ISO 9000 Fórum Egyesület bemutakozás

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület 1994 december 14-én alakult meg és olyan vállalkozások, intézmények, szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében.

Tagjaink között KKV-k, nagyméretű ipari vállalatok, szolgáltató szervezetek, közoktatási és felsőoktatási intézmények, egészségügyi és szociális intézmények, tanúsító szervezetek, tanácsadó szervezetek vannak. Az Egyesületnek közel 300 jogi tagja és több 200 egyéni tagja van. Tagjaink között vannak az európai és a Nemzeti Minőségi Díj nyertes cégek (Hungary, Magyar Telekom Nyrt., Macher Elektronikai Kft., Opel Hungary, Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt, stb.), a magyarországi nagy vállalatok (MOL Nyrt, MÁV-START Zrt., MVM Zrt, MVM OVIT Zrt, MVM Paksi Atomerőmű, Magyar Posta Zrt.) és a Magyarországon működő nagyon jó vállalatok is (AUDI Hungary Zrt., Mercedes-Benz Hungary Kft., KNORR-Bremse Kft., SIEMENS Kft, Continental Automotive Kft., Robert Bosch Kft., Electrolux-Lehel Kft., stb.) és több felsőoktatási intézmény is, akiktől nagyon sokat lehet tanulni.

Az Egyesületen belül 1999. óta Egészségügyi Ágazat, 2003. óta Oktatási Ágazat, 2014. évtől Építésügyi Ágazat is működik. Az elnökség igyekszik teljes mértékben a tagság érdekeit szolgálni és nagy hangsúlyt fektet a szakmai rendezvények szervezésére.

Szervezeti (jogi) tagság előnyei

TÁJÉKOZTATÓ A FÓRUM SZOLGÁLTATÁSAIRÓL

Az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET tagsága az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

 1. 25%-os kedvezményes részvétel a Nemzeti Minőségügyi Konferencián, amely a legnagyobb szakmai rendezvény a minőségügyben, amelyet minden év szeptemberében a Balatonnál tartunk meg, átlagosan 40-50 kiváló előadó és 350-400 fő részvételével.
 2. Szakmai előadás tartása a Nemzeti Minőségügyi Konferencián (egyeztetés alapján).
 3. Részvétel az ISOFÓRUM által szervezett térítésmentes tapasztalatcsere látogatásokon kiváló cégeknél, szervezeteknél (évente 6-8 látogatást szervezünk).
 4. Tapasztalatcsere látogatás vállalása a saját cégnél (jó PR lehetőség a vendéglátó számára).
 5. Szakmai cikkek és az elért sikerek térítésmentes megjelentetése az ISOFÓRUM honlapján.
 6. Egyéni tagság esetén is jelentős tagsági kedvezmények biztosítása.


ÉRDEMES AZ ISO 9000 FÓRUM TAGJA LENNI!

A FÓRUM tevékenységéből és szolgáltatásaiból a tagság többféle módon profitálhat:

 1. Ha a tagság részt vesz a térítésmentes Szakmai tapasztalatcsere látogatásokon, illetve a Nemzeti Minőségügyi Konferencián. E rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a legjobb gyakorlat (Best Practice) megismerésére, az egymástól tanulásra.
 2. Ha a tagszervezet lehetőséget ad egy tapasztalatcsere szervezésére saját cégénél, ami jó reklám és PR lehetőség.
 3. Ha a tagszervezet képviselője előadással jelentkezik a Nemzeti Minőségügyi Korferenciára.
 4. A tagság szakmai cikket jelentethet meg a FÓRUM honlapján. Jó reklámozási lehetőség, mivel együttműködési megállapodásunk van több partnerrel, akik honlapján folyamatosan fut az ISO 9000 FÓRUM elérhetősége.
 5. Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület valóban az a minőségügyi civil szervezet, amely hozzáadott értéket nyújt tagságának és tevékenységében tetten érhető a közhasznúság is. Tisztelettel kérjük a tagságot, hogy aktívan kapcsolódjanak be a FÓRUM tevékenységeibe és szeretettel várjuk Önöket szakmai rendezvényeinken és a Nemzeti Minőségügyi Konferencián.


Egyéni tagság előnyei

Kedves Minőségügyet Értő és azért Tenni Akaró Barátunk!

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület megalapításától kezdve célul tűzte ki, - mint közhasznú civil szakmai szervezet - hogy mindenkor és mindenben segítse tagjait. Magyarország egyik legösszetartóbb szakmai közössége alakult ki a közel 25 év alatt, s ma már azzal az igénnyel is szembesülünk, hogy barátaink, tagjaink közül többen egyénileg is szeretnék látogatni, támogatni szakmai programjainkat, rendezvényeinket.

Számos olyan személy van, aki a minőség ügyét és az ISO 9000 FÓRUM Egyesületet egyénileg is szeretné támogatni, egyesületünk iránti elkötelezettségét az Egyéni tagsági viszony létrehozásával szeretné kifejezni.
2008. elején újító szándékkal vezettük be az Egyesület EGYÉNI TAGSÁGÁNAK rendszerét.

A kezdeményezés sikeres volt és szép számmal növekedett a FÓRUM egyéni tagjainak száma. Felelősségünk nagy, hiszen azt a minőségi színvonalat - melyet alapító cégeink a mai napig elvárnak - kívánjuk egyéni tagjainknak is nyújtani.

Legyen Egyéni tagja az ISO 9000 FÓRUM Egyesület-nek, hogy:

 • kedvezményesen részt vehessen országos rendezvényeinken, a Nemzeti Minőségügyi Konferencián,
 • térítésmentesen vehessen részt a kiváló céglátogatásokon és szakmai tapasztalatcseréken,
 • kifejthesse véleményét a honlapunkon, fórumainkon,
 • folyamatos tájékoztatást adhassunk a nemzetközi és hazai minőségügyi programokról, rendezvényekről.

Az Egyéni tagság létrejöttét sorszámozott Igazoló levéllel tanúsítjuk.

Az éves Egyéni tagdíjunk változatlanul 5.000.-Ft/fő.
Úgy gondoljuk, hogy megéri, hiszen tagja lesz az ISO 9000 FÓRUM Egyesületnek, értesül minden rendezvényünkről, kedvezményeket kap a programjaink díjából. Ha úgy dönt, hogy velünk tart, kérjük, hogy a mellékelt Egyéni Belépési Nyilatkozatot (EgyBeNyil), illetve az Egyéni tag adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot (AdHozNyil) töltse ki és küldje vissza titkárságunk felé.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is Egyéni tagjaink sorában köszönthetjük!