Szervezeti tagság előnyei

TÁJÉKOZTATÓ A FÓRUM SZOLGÁLTATÁSAIRÓL

Az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET-nek több száz jogi tagja és másfélszáz egyéni tagja van. Az elnökség igyekszik teljes mértékben a tagság érdekeit szolgálni és nagy hangsúlyt fektet a szakmai rendezvények szervezésére. A Tagság az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

 • 25%-os kedvezményes részvétel a Nemzeti Minőségügyi Konferencián. A szeptemberi Nemzeti Minőségügyi Konferencia a legnagyobb szakmai rendezvény a minőségügyben, amelyet minden év szeptemberében a Balatonnál tartunk meg, átlagosan 40-50 kiváló előadó 350-400 fő részvételével.
 • Részvétel a FÓRUM által szervezett térítésmentes Szakmai rendezvényeken, kiváló szervezeteknél tapasztalatcsere látogatásokon (évente 6-8 látogatást szervezünk).
 • Tapasztalatcsere látogatás vállalása (jó PR lehetőség a vendéglátó számára).
 • Konferenciáinkon és tanfolyamainkon kedvezményes részvétel.
 • Regisztrálás az ISO 9000 FÓRUM honlapra (www.isoforum.hu). Ingyenes részvétel a „Beszélgessünk" fórumon, ahol kifejtheti szakmai véleményét.
 • Szakmai cikkek és az elért sikerek térítésmentes megjelentetése a FÓRUM honlapján.
 • Folyamatos tájékoztatás a minőségügyi rendezvényekről, pályázati lehetőségekről.
 • Szakmai előadás tartása a Nemzeti Minőségügyi Konferencián (előzetes egyeztetés
 • Egyéni tagság esetén tagsági kedvezmények és egy herendi emléktárgy ajándékba.


ÉRDEMES AZ ISO 9000 FÓRUM TAGJA LENNI !

A FÓRUM tevékenységéből és szolgáltatásaiból a tagság többféle módon profitálhat:

 1. Ha a tagság részt vesz a térítésmentes Szakmai tapasztalatcsere látogatásokon, illetve a Nemzeti Minőségügyi Konferencián. E rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a legjobb gyakorlat megismerésére, az egymástól tanulásra.
 2. Ha a tagszervezet lehetőséget ad egy tapasztalatcsere szervezésére saját cégénél, ami jó reklám és PR lehetőség.
 3. Ha a tagszervezet képviselője előadással jelentkezik a Nemzeti Minőségügyi
 4. A tagság szakmai cikket jelentethet meg a FÓRUM honlapján. Jó reklámozási lehetőség, mivel együttműködési megállapodásunk van több partnerrel, akik honlapján folyamatosan fut az ISO 9000 FÓRUM elérhetősége. Az ISO 9000 FÓRUM valóban az a minőségügyi civil szervezet, amely hozzáadott értéket nyújt tagságának és tevékenységében tetten érhető a közhasznúság is. Tisztelettel kérjük a tagságot, hogy aktívan kapcsolódjanak be a FÓRUM tevékenységeibe és szeretettel várjuk Önöket szakmai rendezvényeinken és a Nemzeti Minőségügyi Konferencián.


Egyéni tagság előnyei

Kedves Minőségügyet Értő és azért Tenni Akaró Barátunk!

Az ISO 9000 FÓRUM megalapításától kezdődően célul tűzte ki, - mint közhasznú civil szakmai szervezet - hogy mindenkor és mindenben segítse tagjait. Magyarország egyik legösszetartóbb szakmai közössége alakult ki a 20 év alatt, s ma már azzal az igénnyel is szembesülünk, hogy barátaink, tagjaink közül többen egyénileg is szeretnék látogatni, támogatni szakmai programjainkat, rendezvényeinket.

2008. elején újító szándékkal vezettük be az ISO 9000 FÓRUM EGYÉNI TAGSÁGÁNAK rendszerét.
A kezdeményezés sikeres volt és szép számmal növekedett a FÓRUM egyéni tagjainak száma. Felelősségünk nagy, hiszen azt a minőségi színvonalat - melyet alapító cégeink a mai napig elvárnak - kívánjuk egyéni tagjainknak is nyújtani. Javasoljuk, hogy fontolja meg belépési szándékát az egyesület tagságába.

Legyen Egyéni tagja az ISO 9000 FÓRUM Egyesület-nek, hogy:

 • kedvezményesen részt vehessen országos rendezvényeinken, a Nemzeti Konferencián,
 • térítésmentesen részt vehessen a kiváló cégek és szervezetek látogatásain és szakmai tapasztalatcseréin,
 • kifejthesse véleményét a honlapunkon működő „Beszélgessünk” szakmai fórumon; valamint,
 • folyamatos tájékoztatást adhassunk a nemzetközi és hazai minőségügyi programokról, rendezvényekről.

Az Egyéni tagságra jelentkezőket meglepjük a FÓRUM kiváló együttműködő partnere, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. termékével.

Meglepetés

Minden egyéni tagságra jelentkező személy a tagdíj befizetését követően saját igénye szerint a Közgyűlésen, a Nemzeti Minőségügyi Konferencián vagy a lakcímén megkapja az itt látható porcelánt. Az Egyéni tagság létrejöttét sorszámozott Igazolvánnyal tanúsítjuk.

Az éves Egyéni tagdíjunk változatlanul 5.000.-Ft/fő.

Úgy gondoljuk, hogy megéri, hiszen tagja lesz az ISO 9000 FÓRUM-nak, értesül minden rendezvényünkről, kedvezményeket kap a programjaink díjából és kap egy nagyon szép herendi emléktárgyat.

Ha úgy dönt, hogy velünk tart, kérjük, hogy a mellékelt Egyéni Belépési Nyilatkozatot (EgyBeNyil) töltse ki és küldje vissza titkárságunk felé.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is Egyéni tagjaink sorában köszönthetjük!