ISOFÓRUM Egyesület Évzáró Szakmai rendezvény
Műfaj: Szakmai látogatások
Időpont: 2019.11.29. (péntek)
Helyszín: Rubin Hotel - 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3., Akvamarin terem
Leírás
Az ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET elnöksége szeretettel meghívja Önt:
2019. november 29-én a szakmai programmal összekötött évzáró rendezvényre.
Tematika: „A szervezeti önértékelés és az EFQM Kiválóság kultúra hazai perspektívái – ahogy a szakértők és szakemberek látják.”
ISOFÓRUM Egyesület Évzáró Szakmai rendezvény
A jól működő vállalatok és intézmények a működésfejlesztés érdekében időnként „tükörbe néznek” és elvégzik a szervezeti önértékelést. A szervezet aktuális helyzetének, fejlettségi szintjének felmérését az ISO 9004:2018 szabvány (útmutató a tartós siker eléréséhez), az EFQM Modell és az Ipar 4.0 Mintagyárak Kiemelt Projekt alapján is el lehet végezni.

Mivel az EFQM Modell 2019. október 15-vel jelentősen megváltozott, úgy gondoltuk, hogy hasznos lehet, ha tagjaink számára bemutatjuk az új modellt és értékes információkat közlünk az EFQM nemzetközi tapasztalatokról tanácsadói és értékelői szempontból.
Ugyanakkor az IFKA Nonprofit Kft. részéről megismerjük az Ipar 4.0 Mintagyárak Projekt eddigi eredményeit és a Projekt a jövőbeli kilátásait.

A szakmai előadásokat teakultúra előadás és szendvicsebéd, illetve herendi teázás követi.

Technikai információk:
- Jelentkezés az alábbi linken lehetséges: https://jelentkezes.isoforum.hu/index.php/jel-rend?kod=EVZARO
- A nem ISO 9000 FÓRUM Egyesületi tagszervezetek részéről max. 1 fő részvételét tudjuk biztosítani.
- Parkolás: A Hotel melletti utcákban ingyenesen vagy a Hotel parkolóban. A bejárati sorompónál kért belépőt kérjük leadni a recepciónál. Ebben az esetben a kifizetést átvállalja az ISOFÓRUM Egyesület
Dokumentumok
Linkek