Online szakmai rendezvény- A Macher Zrt. tapasztalatai a NKD-ra való felkészüléssel és ennek hasznosságával kapcsolatban
Műfaj: Szakmai rendezvények
Időpont: 2022.02.10. (csütörtök)
Helyszín: Teams
Leírás
Kedves Tagjaink! Tisztelt Partnereink!

Az év első negyedében még online folytatjuk szakmai programjainkat, melyeknek középpontjába a Nemzeti Kiválósági Díjjal elismert vállalkozások jó gyakorlatait helyeztük.

Az éves rendezvényeink fő témája: Bemutatkoznak a 2021. évi Nemzeti Kiválóság Díj (NKD) nyertes szervezetek

A rendezvény célja: A vállalkozások érdeklődésének felkeltése az EFQM 2020 modell szerinti szervezeti önértékelés használatára.

Az idei első szakmai rendezvényünkön bemutatkozik a Macher Zrt., akik közepes méretű termelő vagy szolgáltató kategóriában vívták ki a Nemzeti Kiválósági Díj elismerést.

A szakmai program tematikája: A Macher Zrt. tapasztalatai a NKD-ra való felkészüléssel és ennek hasznosságával kapcsolatban


Időpont: 2022. február 10., csütörtök 10:00 óra
Felület: Microsoft TEAMS (A meghívóban szereplő Teams linkre kattintva Önök azonnal kapcsolódni tudnak majd az eseményhez, a csatlakozás jelentősebb technikai előkészületeket nem igényel.)

Online szakmai rendezvény- A Macher Zrt. tapasztalatai a NKD-ra való felkészüléssel és ennek hasznosságával kapcsolatban
Program:

09:50-10:00 Résztvevők becsatlakozása a Microsoft Teams felületre

10:00-10:15 A résztvevők üdvözlése és a téma felvezetése
Rózsa András, elnök, ISO 9000 Fórum Egyesület

10:15-10:40 Gondolatok az EFQM 2020 kiválóság Modellről, az NKER-ről (Nemzeti Kiválóság Elismerési Rendszer) valamint az NKD-ról
Macher Judit – Macher Zrt., HR és CSR vezető
10:40-11:05 A Macher Zrt. útja a Nemzeti Kiválóság Díjhoz
Macher Márta - Macher Zrt., elnök

11:05-11:30 Kérdések – Válaszok, Beszélgetések a NKD modell alkalmazásáról

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés az alábbi URL címen elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével lehetséges. A jelentkezés befejezése előtt az Adatkezelési szabályzatra rá kell kattintani és elfogadni, anélkül nem enged tovább a felület.
A kitöltést követően automatikus visszaigazoló emailt kap, amely a jelentkezés sikerességét jelzi, amennyiben ez nem érkezik meg Önhöz, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az online program előtt 2 nappal részletes információkat küldünk a technikai részletekről!
Találkozzunk az online térben!
Linkek