A 2017-es év Magyar Minőség Minőségirányítási Rendszermenedzsere Rózsa András!

 A Magyar Minőség Társaság minden évben több kategóriában hirdet pályázatot, amelyeket az év végéhez közeledve ad át. Az idei pályázati díjak átadására a XXVI. Magyar Minőség Hét rendezvény keretében került sor, 2017. november 7-én.

A 2017-es év Magyar Minőség Minőségirányítási Rendszermenedzsere  Rózsa András!

 Az év Magyar Minőség Minőségirányítási Rendszermenedzsere 2017. címet az a személy nyerhette el, aki jelentősen közreműködött a Magyarországon működő – termelő vagy szolgáltató – gazdálkodó szervezet vezetésébe hatékonyan beépített és bizonyíthatóan eredményes irányítási rendszerének (MIR, KIR, MEBIR, KES stb.) fejlesztésében. A díjat 1997-ben alapították és ezidáig 18 személynek adták át. Az elismerést első alkalommal (1997-ben) Rózsa András, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. minőségügyi igazgatója kapta meg.

2017-ben ismételten Rózsa András több évtizedes, a minőségügy szakmai fejlődése és fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő, irányt mutató szakmai tevékenységéért, és a generációkat átfogó szakmai kapcsolatépítő tevékenységéért nyerte el a címet. 
Az ISO 9000 FÓRUM egyesületnél bevezetett minőségfejlesztések és az elért eredmények elsősorban az ISO 9000 FÓRUM elnökének személyéhez kötődnek, tekintettel arra, hogy 2007-től egy személyben végzi az egyesület elnöki, minőségirányítási és operatív működtetési tevékenységeihez kapcsolódó feladatokat.
Ezen a tevékenységet kellően megalapozta Rózsa András elnök úr szakmai háttere:    
30 éves tapasztalat a minőségügy szolgálatában;
aktív pályafutás mellett közhasznú tevékenységekben való részvétel;
publikációk; 
konferencia előadások;
szakmai folyóiratokba cikkek írása;
EFQM modell értékelés;
oktatásban való részvétel. 
 
 
Gratulálunk az elismeréshez!