Jók a legjobbak közül XXVI. rész

Az IFKA Nonprofit Kft. volt minőségirányítási és képzési vezetője Sződi Sándor a sorozat indításakor 2008-ban írta:

„A most induló rövid riportjaink segítségével időről-időre olyan embereket szeretnénk bemutatni, akik munkájukkal bizonyították emberi kiválóságukat, minőség iránti elkötelezettségüket. Nem titkolt szándékunk, hogy példájukkal bátorítsunk, követésre ösztönözzünk másokat. A válogatás bizonyára nem lesz - nem is lehet - teljeskörű, de szándékaink szerint jól reprezentálja majd, hogy a minőségügy területén is lehet szép sikereket elérni.

Az interjú alanyokat közös egyetértésben választotta ki Sződi Sándor és Rózsa András, ISOFÓRUM elnök.

A kezdeményezést a Magyar Minőség Társaság és az ISO 9000 FÓRUM Egyesület a kezdetektől felkarolta. A mellékelt interjúk a Magyar Minőség elektronikus szaklapban és az ISOFÓRUm Egyesület www.isoforum.hu honlapján jelennek meg. Gratulálunk a szerkesztőknek és a cikkben bemutatott szakembereknek! Gratulálunk Sződi Sándor egy másfél évtizedes kitartó és türelmes munkájához!
 
Érdeklődve várjuk, hogy Önök kit tartanának alkalmasnak a sorozatban való szerepeltetésre! Javaslataikat küldjék el Sződi Sándor (szodis@vnet.hu) vagy Rózsa András (isoforum@isoforum.hu) e-mail címére.
 
Tiszteletteljes üdvözlettel: Rózsa András, elnök.