Jók a legjobbak közül XXVII. rész

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődöket, hogy a "Jók a legjobbak közül" interjúsorozatban 2008. évtől Sződi Sándor 137 személlyel készített interjút.

Ezek az interjúk kivétel nélkül be lettek mutatva honlapunkon a mai napig az elkészültük sorrendjében.

Sződi Sándor a sorozat indításakor 2008-ban írta:

„A most induló rövid riportjaink segítségével időről-időre olyan embereket szeretnénk bemutatni, akik munkájukkal bizonyították emberi kiválóságukat, minőség iránti elkötelezettségüket. Nem titkolt szándékunk, hogy példájukkal bátorítsunk, követésre ösztönözzünk másokat. A válogatás bizonyára nem lesz - nem is lehet - teljeskörű, de szándékaink szerint jól reprezentálja majd, hogy a minőségügy területén is lehet szép sikereket elérni."

Az interjú alanyokat közös egyetértésben választotta ki Sződi Sándor és Rózsa András, ISOFÓRUM elnök.

Gratulálunk a bemutatott szakembereknek! Gratulálunk Sződi Sándor közel másfél évtizedes kitartó és türelmes munkájához!

Az ISOFÓRUM elnöksége úgy döntött, hogy a 137 interjút kiadjuk e-könyv formában, szerkesztve, kronológikus és ABC sorrendben, tematikus és interjúalany keresőfelülettel kialakítva. A könyvben az interjúkon túl kiváló szakemberek cikkeit, előadásait és szakmai expozéit is megjelentetjük. Ehhez megkértük Sződi Sándor egyetértését és együttműködését.

A könyvet az ISOFÓRUM Egyesület az NMK támogatói számára reklámlehetőségként is felajánlja, az NMK résztvevői és előadói, illetve a mi nőségügyi szervezetek tagsága számára is ajándékként fogja továbbítani.    

Az e-könyv elkészítésének hatérideje: 2023. augusztus 31. 

Tiszteletteljes üdvözlettel: Rózsa András, elnök.