Jók a legjobbak közül XXVIII. rész

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődöket, hogy a "Jók a legjobbak közül" interjúsorozatban 2008. évtől Sződi Sándor eddig 142 személlyel készített interjút.

Ezek az interjúk kivétel nélkül be lettek mutatva honlapunkon az elkészítésük sorrendjében.

Sződi Sándor a sorozat indításakor 2008-ban írta:

  • „A most induló rövid riportjaink segítségével időről-időre olyan embereket szeretnénk bemutatni, akik munkájukkal bizonyították emberi kiválóságukat, minőség iránti elkötelezettségüket. Nem titkolt szándékunk, hogy példájukkal bátorítsunk, követésre ösztönözzünk másokat. A válogatás bizonyára nem lesz - nem is lehet - teljeskörű, de szándékaink szerint jól reprezentálja majd, hogy a minőségügy területén is lehet szép sikereket elérni."

Az interjú alanyokat közös egyetértésben választotta ki Sződi Sándor és Rózsa András, ISOFÓRUM elnök.

Gratulálunk a bemutatott szakembereknek! Gratulálunk Sződi Sándor közel másfél évtizedes kitartó és türelmes munkájához!

Az ISOFÓRUM elnöksége úgy döntött, hogy a 137 interjút kiadjuk e-könyv formában, szerkesztve, kronológikus és ABC sorrendben, tematikus és interjúalany keresőfelülettel kialakítva. A könyv az interjúkon túl 360 fotót és kiváló szakemberek cikkeit és szakmai írásait is tartalmazza. 

Az ISOFÓRUM_E könyvet az egyesület az NMK támogatói számára reklámlehetőségként is felajánlotta, az NMK résztvevői és előadói, illetve a minőségügyi szervezetek tagsága számára ajándékként továbbítottuk a 2023. évi XXX. Nemzeti Minőségügyi Konferencia és 30. éves jubileum alkalmával.    

Budapest, 2024. január 10.                                                      

Tiszteletteljes üdvözlettel: Rózsa András, elnök.