KOVÁCS JÓZSEF NEMZETKÖZI IAQ KITÜNTETÉSE

 A Nemzetközi Minőségügyi Akadémia (IAQ) kitüntette Kovács Józsefet, a Herendi Porcelánmanufaktúra nyugalmazott vezérigazgatóját. 

KOVÁCS JÓZSEF NEMZETKÖZI IAQ KITÜNTETÉSE

A szlovéniai, festői környezetű Bled városban tartották meg az IAQ 2. Minőségügyi Világfórumát, "A minőség jövőbeli szerepe" szlogennel. A kiváló rendezvényen a világ minden részéről összegyűlt szakemberek vettek részt.  

 A Világfórumot követő IAQ közgyűlésen 2017. október 14-én Kovács József, a Herendi Porcelánmanufaktúra nyugalmazott vezérigazgatója vehette át a Marcos Bertin Emlékérmet, a Nemzetközi Minőségügyi Akadémia legmagasabb kitüntetését a minőségkultúra fejlesztése terén elért kimagasló eredményért.

 Az elismerést az elmúlt években mások mellett az indiai TATA elnök-tulajdonosa, továbbá Shoichiro Toyoda, a japán Toyota Motor Corporation korábbi tulajdonos-vezérigazgatója, az IAQ Minőségügyi Kancellárja kapta meg.

 A rangos kitűntetéshez gratulálunk Kovács Úrnak, díjazása egyben a Herendi Porcelánmanufaktúra közösségének több évtizedes munkájának elismerése a minőségügy terén végzett minőségfejlesztésért.